Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNetflix-app klar på Philips' Smart TV - FlatpanelsDK

Netflix-app klar på Philips' Smart TV

26 Jul 2013 | Rasmus Larsen |

Philips-kunder har ikke haft adgang til Netflix på deres Smart TV hidtil, men i den seneste softwareopdatering til 2013-modellerne har en Netflix-app gjort entré. Opdateringen tilføjer også andre funktioner.

Netflix klar på Philips' Smart TV

Ejere af Philips’ 2013-fladskærme har med to opdateringer her i juli fået tilføjet ny funktionalitet, herunder en Netflix-app, så det nu endelig er muligt at se Netflix direkte gennem tv’ets Smart TV-platform.

Netflix app’en opdeler indholdet i kategorier og har en indbygget søgefunktion. Brugerfladen ligner i store træk Netflix-app’en på andre Smart TV-skærme og app’en bygger på samme tekniske platform.

Philips 2013-fladskærme
Philips’ 2013 Smart TV har endelig fået en Netflix-app


De to juli-opdateringer bringer også andre nye funktioner med sig. Det er nu muligt at streame tv-kanaler fra tv-skærmen hen til en Android-smartphone eller tablet. Det kræver, at man henter app’en Philips MyRemote. Samme funktion er mulig iPhone/iPad via samme app.

Opdateringen åbner også op for ’Philips Multirum’. Multirum-løsningen gør det muligt trådløst at streame tv-kanaler og optagede tv-programmer fra stue tv’et til andre tv i hjemmet; f.eks. tv’et i soveværelset. Funktionen kræver, at stue tv’et har Multirum-understøttelse og at de andre tv har den nyeste version af DLNA.

Endelig nævner Philips DTS-lydunderstøttelse samt en opdateret YouTube-app, der nu kører HTML5 og som inkluderer YouTubeLeanBack-mulighed, hvor YouTube selv starter nye klip, når de forrige er afsluttet.

Den seneste softwareopdatering kan hentes via opdateringsmenuen i dit Philips 2013 Smart TV fra 6000-serien og opefter. App'en virker ikke på dit Philips Smart TV fra 2011 eller 2012.

Læs mere om Philips’ 2013-fladskærme her.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |

Apple tæt på globale rettigheder til FIFAs nye fodbold-VM for klubber

23 Apr 2024 |

Sportsanalytiker: Usikkert om Europa League gør en forskel for Disney+

22 Apr 2024 |

Ny type OLED går i masseproduktion i december 2024

22 Apr 2024 |