Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonApple arbejder på tv-tjeneste - FlatpanelsDK

Apple arbejder på tv-tjeneste

16 Jul 2013 | Rasmus Larsen |

Apple arbejder angiveligt på en tv-tjeneste. Der har været kontakt med tv-selskaber i over et år, men på det seneste er forhandlingerne blevet mere seriøse. Tv-tjenesten vil gøre det muligt at springe reklamer over.

Apple arbejder på tv-tjeneste

Det er den tidligere Wall Street Journal-journalist Jessica Lessin, som fortæller, at Apple arbejder målrettet mod at lancere en tv-tjeneste. Så vidt vides, så vil den kun fungere i USA – hvert fald indledningsvis.

Apple TV App store
Apple arbejder angiveligt på en tv-tjeneste


Tv-tjenesten vil være en kombination af direkte tv og on-demand. På live-tv-delen vil Apple give mulighed for at springe reklamer over, hvis seeren f.eks. betaler ekstra. Tv-tjenesten vil angiveligt blive en del af Apple TV-boksen og Apple vil selv stå for al software.

Apple har angiveligt ligget i forhandlinger i over et år, men det er først på det seneste, at forhandlingerne er blevet mere konkrete. Apples direktør, Tim Cook, og Apples ansvarlige for aftaler, Eddy Cue, deltog sidste uge på en stor konference, hvor blandt andet tv-selskaber var til stede.

Det er ikke første gang vi hører, at Apple arbejder på en tv-tjeneste. I marts 2012 forlød det, at tv-tjenesten ville lancere før udgangen af 2012. Som bekendt skete det naturligvis ikke.

- Kilde: Jessica Lessin

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |

Eksklusivt første kig: Sonys nye 2024 miniLED LCD og OLED TV

17 Apr 2024 |

Sony vender blikket mod 4000 nits som næste skridt for HDR

17 Apr 2024 |

Første lyt: Sonys 2024 Bravia Theatre soundbarer, 360-lydsystem

17 Apr 2024 |

DR melder om succes med nyt DRTV-arkivtilbud

17 Apr 2024 |