Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPhilips lancerer Elevation, tyndeste tv til dato - FlatpanelsDK

Philips lancerer Elevation, tyndeste tv til dato

11 Jul 2013 | Rasmus Larsen |

Philips lancerer deres tyndeste fladskærm til dato. Philips Elevation bygger også på en ny Ambilight-version, der kaster lys på alle fire sider omkring tv’et. Elevation kommer i 60” til efteråret.

Philips lancerer Elevation, tyndeste tv til dato

Philips Elevation måler blot 13,5 mm i dybden, hvilket gør det til Philips tyndeste tv nogensinde. Rammen omkring tv’et er lige så minimalistisk og er reduceret til et minimum.

Philips Elevation
Elevation er Philips’ tyndeste tv til dato


Idéen med Elevation-modellen er at udvide Ambilight-konceptet. Med Ambilight XL kan Philips nu oplyse alle fire sider bag tv’et – hvad enten det står på fod eller hænger på væggen. Philips mener, at det nye Ambilight skaber en ”illusion af et tv der flyver i en glorie af lys”.

Philips Elevation
Det er også Philips eneste, som kan gengive Ambilight på alle fire sider


På den tekniske font, nævner Philips Perfect Pixel HD-billedmotoren samt 900 Hz Perfect Motion Rate, der skal gøre bevægelser mere flydende. Tv’et understøtter også passiv 3D-teknologi, hvor de billige 3D-briller fra biograferne er nok.

Philips Elevation
Det er også Philips eneste, som kan gengive Ambilight på alle fire sider


Elevation kommer med Philips’ Smart TV Premium-platform med tv-apps og internettjenester. Det er også muligt at spejle billedet fra en smartphone eller tablet via Miracast, ligesom det er muligt at hive tv-kanaler ned på en af de mobile enheder. Tv’et kan i øvrigt styres via MyRemote-app’en, der findes til Apple iOS og Google Android. Der er indbygget USB-optagelse og WiFi.

Philips 60” Elevation-tv kan købes fra tredje kvartal af 2013. Den danske pris er ikke annonceret, men den engelske ligger på £2800 pund. Tv’et vises frem på IFA 2013 udstillingen til september.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |

'Auto-kalibreret' Prime Video-profil introduceres i Sony TV

19 Apr 2024 |

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |