Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonBoxer lancerer Boxer Bio - FlatpanelsDK

Boxer lancerer Boxer Bio

06 May 2013 | Torben Rasmussen |

For en lille måned siden indløb der en teaser om Boxers nye filmtjeneste, Boxer Bio, og nu er den her så. Boxer Bio bliver en direkte konkurrent med eksempelvis Yousee Bio (både på navn og funktion), hvor der kan lejes enkeltfilm i 48 timer mod et lejegebyr - ligesom du kender det fra de fysiske filmudlejningsbutikker. 


Boxer Bio er nu klar til Boxer-kunderne.



Pressemeddelelse


Boxer Bio rammer i dag hele Danmark med 3500 titler – vær med fra starten og få som Boxer-abonnent de første fem film inklusive

I dag lancerer Boxer den landsdækkende hjemmebiograf Boxer Bio til glæde for nye og gamle Boxer-kunder. Og er man blandt de først tilmeldte Boxer-abonnenter, er de første fem film inklusive.

Hele 3.500 titler – premierefilm, nye og ældre, danske og internationale – bliver lige til at tage ned fra den elektroniske hylde og fodre det hjemlige husalter med, helt uden at man skal rejse sig fra sofaen. Og det er uanset, om man bor i Sundby eller i Sønder Vrå, i Ringkøbing eller Roskilde.



Med Boxer Bio melder Boxer sig ind i den verserende kamp om at vinde danskernes hjerter på on-demand film og serier.

Udviklingen på tv-mediet går rasende stærkt nu, og der udvikles hele tiden nye tjenester. Mange bliver aldrig rigtig til noget, mens andre tv-tjenester bliver kæmpestore. I løbet af de seneste seks måneder har det stået stadig klarere, at de elektroniske hjemmebioer – on-demand tjenesterne – bliver noget, danskerne tager til sig i den helt store skala. Derfor lancerer Boxer nu den landsdækkende hjemmebiograf – Boxer Bio, forklarer Steen Ulf Jensen, adm. direktør, Boxer TV A/S.

Filmene kommer fra Nordisk Films og SF Anytimes enorme kataloger, og nye film bliver tilgængelige samtidig med, at filmene frigives på DVD. Hos Boxer Bio vil man finde film som The Hobbit, Killing Them Softly, Max Pinlig 3 – På Roskilde, Far til Fire til SØS, Skyfall, Lawless og mange, mange flere. Enkelte titler vil endda blive frigivet endnu tidligere end på DVD, fx Snitch og Here comes the Boom. Priserne varierer fra 25 kr. pr. film for de billigste til 59 kr. for HD- og/eller 3D-film for 48 timers leje. Boxer Bio-konceptet er derfor baseret på, at man betaler for det, man forbruger.



I Boxer Bio behøver man altså ikke betale for en masse film og serier, man alligevel aldrig får set eller ønsker at se. Dermed undgår man at ærgre sig over at betale for et løbende abonnement i for eksempel sommerperioder eller andre perioder, hvor man har travlt med andre ting, siger Steen Ulf Jensen.

Foruden 3500 nye og ældre, danske og internationale film, får man også adgang til catch-up tjenesten DR Arkiv, så man kan få ekstra glæde af sine licenskroner ved at se et stort udsnit af DRs programmer op til 30 dage efter, de har været udsendt. Både bioen og catch-up funktionen fungerer ved, at filmen, tv-serien eller tv-programmet downloades til tv-boksens harddisk.

Boxer har valgt at bruge en streaming-løsning, hvor boksen henter en del af filmen, inden den starter. Det tager typisk et halvt til et helt minut, hvor man til gengæld undgår hakker i filmen, som kan være et problem ved direkte streaming. Desuden giver det den fordel, at også langsommere bredbåndsforbindelser kan anvende Boxer Bio og samtidig sikre en ordentlig kvalitet.



For at være med kræver det, at man er kunde hos Boxer og anskaffer sig en digital modtagerboks med on-demand funktionalitet. Og er man med helt fra starten og tilmelder sig inden 31. august, er de første fem film inkluderet som Boxer-abonnent.

Se mere


For mere information omkring abonnement og udstyr kan du besøge Boxers hjemmeside

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |

'Auto-kalibreret' Prime Video-profil introduceres i Sony TV

19 Apr 2024 |

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |