Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNyt, forbedret forum på FlatpanelsDK - FlatpanelsDK

Nyt, forbedret forum på FlatpanelsDK

14 Mar 2013 | Rasmus Larsen |

Forummet har været et af de mest populære tiltag på FlatpanelsDK og målet er stadig at skabe det bedste community for fladskærms-interesserede med debat, hjælp, indsigt og hyggelige stunder. I dag kan vi præsentere det nye forbedrede forum med nye funktioner - og endnu flere på vej! Vi håber I kan lide det.

Nyt, forbedret forum på FlatpanelsDK

Vi har gennem noget tid arbejdet på at få et nyt forum op og køre på FlatpanelsDK og i dag har vi omdannet vores database fra den gamle version af forummet til den nye. Det forløb ikke helt smertefrit, da FlatpanelsDK-forummet efterhånden har mange indlæg, men efter nogle timers arbejde kom vi i mål.

Det nye forum på FlatpanelsDK
Det nye forum på FlatpanelsDK ser lidt anderledes ud, men de store forbedringer ligger under overfladen


Det nye forum ser i store træk identisk ud, men er lidt smallere end før, hvor højremenuen er flyttet indad, så den passer med designet på resten af FlatpanelsDK. Vi har flyttet navigationsknapperne ud i højremenuen for at skabe et mere strømlinet design. Her findes du f.eks. knapper som ”Mine indlæg” og ”Seneste indlæg”, samt din helt egen brugerside, der indeholder masser af nyheder.

De mest markante nyheder er:
  • Nye forumsektioner: Sammen med forumopdateringen har vi taget et kig på de forskellige forumsektioner. Visse sektioner er lagt sammen (eller bliver det om lidt), mens der også er kommet nye til såsom ”Spilkonsoller” og ”Lyd / surround / Hi-Fi”. Visse kategorier er også omdøbt.
  • Hurtig-svar: Under indlæg har vi tilføjet en meddelelsesboks, som gør det langt hurtigere og nemmere at placere et svar. Den indeholder kun et tekstfelt. De mere avancerede indlægsfunktioner kan stadig findes ved at trykke på Besvar-knappen over eller under indlæg.
  • Mine indlæg: En ny knap ude i navigationsmenuen til højre giver dig et overblik over alle de forumtråde du har oprettet eller besvaret. Du kan også søge blandt dine indlæg med en lille søgeboks.
  • Rettelse af autologin: Mange brugere havde problemer med at blive logget automatisk ind i forummet. Disse problemer er nu løst, så du altid er logget ind (med mindre du skifter computer eller selv logger ud).
  • Venner: Det er nu muligt at tilføje bestemte forumbrugere som venner under din profil. Inde under din profil kan du altid se, hvilke af dine venner der er online og sende private beskeder til de andre brugere af forummet.
  • Emails ved svar: Ligesom auto-login, så oplevede visse brugere også problemer med at få svar via email, når deres indlæg blev besvaret. Dette er nu rettet. Opretter du en ny forumtråd, så får du automatisk emails, når der lægges nye svar. Du kan også tilmelde dig andre brugeres forumtråde ved at klikke på ”overvåg dette emne”. Du kan endda overvåge hele forumsektioner, såsom f.eks. ”Streamingtjenester”, så du får besked hver gang, der lægges nye indlæg under streamingtjeneste-sektionen.
  • Bogmærker: Er der emner som du gerne vil gemme til senere? Tjekker du f.eks. i frokostpausen på arbejdet, men vil prøve forslag i forumtråden når du kommer hjem? Så kan du bogmærke forumindlæg. Under forumindlæg finder ud knappen ”Bogmærk emne”. Alle dine bogmærkede emner findes ved at klikke på ”Min profil” i navigationsmenuen til højre.
  • Upload af filer: Det er nu muligt at uploade filer i forbindelse med indlæg. Upload f.eks. et billede eller et PDF-dokument med specifikationer for et produkt. Den nye filupload-funktion gør det nemt at dele information med andre. Filer kan dog maksimalt fylde 1 MB, så komprimer evt. billeder før de uploades.
  • Alle de små ting: Der er masser af nye små tiltag, specielt på din nye, forbedrede profil-side. Kig rundt og se om du ikke kan finde det hele.

    Du er velkommen til at prøve de mange nye funktioner i dette test-emne, hvor du kan slå dig løs.

    Der arbejdes stadig på nye funktioner

    Førsteprioriteten var at få forummet op og køre, og nu begynder vi at arbejde på nye features. En af de funktioner som står højt på vores egen ønskeseddel er Tapatalk, som gør det langt hurtigere at besvare og oprette emner i forummet fra mobile enheder, såsom smartphones og tablets, der er fremadstormende i dag.

    Vi har arbejdet målrettet mod at gøre FlatpanelsDK læsebar på alle platforme
    Næste skridt er at gøre forummet bedre egnet til mobile enheder, som er på fremmarch


    Vi kigger også på andre funktioner, men vi har ikke besluttet hvilke vi går videre med. Hvis du har forslag, så vil vi meget gerne høre fra dig i kommentarfunktionen herunder. Forummet er baseret på det åbne phpBB3, så der findes masser af muligheder og plugins vi kan tilføje.

    Problemer / feedback?

    Vi har endnu ikke selv noteret problemer med den færdige version, som har været igennem en fejlsøgning. Vi kan dog ikke udelukke, at der ikke er en enkel smutter eller to, som du måske kun ser på din profil. Folkene bag forummet siger, at der kan opstå problemer med f.eks. kodeord, der indeholder speciale tegn. Det ved vi ikke om vi er ramt af, men ellers kan du altid få nulstillet dit kodeord ved at klikke på ”Glemt kodeord” eller ved at skrive dit brugernavn i en mail til [email protected].

    Oplever du andre problemer? Så meld endelig tilbage, så vi kan kigge på det.


    Det nye forum finder du på præcis samme sted, som det altid har været. Har du ikke allerede en bruger, så opret bruger en gratis og hurtigt her. Så er du klar til at hjælpe og få hjælp af ligesindede!
  • Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

    Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

    Flere nyheder

    Eksklusivt første kig: Sonys nye 2024 miniLED LCD og OLED TV

    17 Apr 2024 |

    Sony vender blikket mod 4000 nits som næste skridt for HDR

    17 Apr 2024 |

    Første lyt: Sonys 2024 Bravia Theatre soundbarer, 360-lydsystem

    17 Apr 2024 |

    DR melder om succes med nyt DRTV-arkivtilbud

    17 Apr 2024 |

    'Dune 2' kan nu købes og lejes i 4K Dolby Vision & Atmos – se priser

    16 Apr 2024 |

    Bekræftet: Disney+ får Europa League & Conference League i Danmark

    16 Apr 2024 |