Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSharps nye multi-touch-skærm til Windows 8 - FlatpanelsDK

Sharps nye multi-touch-skærm til Windows 8

14 Mar 2013 | Rasmus Larsen |

Sharp har præsenteret en 20” multi-touch-skærm, der er optimeret til brug med Windows 8. Skærmen har 10 samtidige berøringspunkter og kan både stå oprejst og ligge helt fladt på bordet til brug sammen med en ”pen”.

Sharps multi-touch-skærm til Windows 8

Sharps 20” LL-S201A er til de brugere, som stiller lidt højere krav til deres arbejdsmaskine. Kombinationen af en normal skærm, med tynd ramme og slank design, og multi-touch-delen gør skærmen velegnet til brug i f.eks. Microsoft Office.

Sharp LL-S201A
Sharps nye multi-touch skærm er som skabt til Windows 8

Skærmen er kompatibel og optimeret til Windows 8, herunder de mange nye touch-funktioner i styresystemet. Der understøttes 10 samtidige berøringspunkter og der er samtidig indbygget understøttelse af en ”pen”. Ligger man skærmen fladt ned på bordet sørger ”Palm Cancellation”-funktionen for, at man kan hvile håndfladen på skærmen, så kun aktivitet fra pegepinden registreres.

Sharp LL-S201A
Sharps nye multi-touch skærm er som skabt til Windows 8

Sharps multi-touch skærm understøtter også Microsofts Office Ink Tool, hvilket muliggør, at man laver noter eller tegner ovenpå f.eks. excelark eller præsentationsark. Endelig er det muligt at vende billedet 180 grader, så personen overfor dig kan se med, når skærmen ligger fladt på bordet. Der er også en indstillingsmulighed, hvor skærmen ligger i en 10 graders skrå vinkel for bedre komfort. Skærmen benytter Sharps UV2A-panel, som er en variant af VA-paneltypen med høj kontrast. Sharp LL-S201A er tilgængelig nu gennem fleste større professionelle AV- & IT forhandlere, melder Sharp. Se alle specifikationerne her.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Altibox udmelder store prisstigninger på tv-pakker

16 Apr 2024 |

DTS:X lander på Disney+ i maj med 18 Marvel-film og Queens-koncert

15 Apr 2024 |

Medie: Disney tæt på store fodbold-rettigheder i Danmark

15 Apr 2024 |

Omfanget af hackede Roku Smart TV langt større end først antaget

15 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 LG OLED (B4, C4, G4) – starter lavere

12 Apr 2024 |

TCL træder ind på monitor-markedet med miniLED LCD

12 Apr 2024 |