Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonHBO nu åbent for alle, med to prisniveauer - FlatpanelsDK

HBO nu åbent for alle, med to prisniveauer

18 Feb 2013 | Rasmus Larsen |

HBO åbner i dag for alle danskere, så man ikke længere skal have særlig adgang. Samtidig introducerer HBO en ny prismulighed, hvor man betaler 129 kroner månedligt for at undgå 6 måneders binding.

HBO åbner i dag

Det har været en lang vej, men i dag åbner HBO officielt for offentligheden. Ikke længere eksklusiv-adgang for Samsung-kunder eller tilmeldte af nyhedsbrevet. Nu kan alle komme ind.

Samtidig introducerer HBO to forskellige prismuligheder. Den laveste pris er stadig 79 kroner per måned, som dækker over en bindingsperiode på 6 måneder. Vil man slippe for 6 måneders bindingsperiode, kan man i stedet vælge at betale 129 kroner per måned. Til den højere pris kan man springe fra når som helst.

Oplevelser med HBO
HBO er nu åbent for alle


HBO er langsomt ved at rulle ud på flere platforme. HBO kan i dag ses på iOS, Android, PC/Mac og Samsungs Smart TV. Inden udgangen af marts kommer en Xbox-app og HBO er tilmed på vej med rigtig Airplay-understøttelse, så en iPad/iPhone kan sende billedet over på tv-skærmen. Den seneste iOS-opdatering åbnede for ”Airplay Mirroring”, men det er kun i fuld skærm via iPhone 5 eller en Mac – og trækker i øvrigt massivt på batteriet på iPhone. Endeligt er en rigtig app på vej til Apple TV-boksen og til PlayStation 3, men der gives inden tidsramme.

Der er stadig ikke åbnet for HD på andre platforme end Samsungs Smart TV. Det er ”lige om hjørnet”, meldes det.

Tilmeld dig eller læs mere på www.hbonordic.com. Du kan læse FlatpanelsDKs oplevelser med HBO her.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Bekræftet: Disney+ får Europa League & Conference League i Danmark

16 Apr 2024 |

Streamingforbruget når nye højder Danmark

16 Apr 2024 |

Altibox udmelder store prisstigninger på tv-pakker

16 Apr 2024 |

DTS:X lander på Disney+ i maj med 18 Marvel-film og Queens-koncert

15 Apr 2024 |

Medie: Disney tæt på store fodbold-rettigheder i Danmark

15 Apr 2024 |

Omfanget af hackede Roku Smart TV langt større end først antaget

15 Apr 2024 |