Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonKalibrer Panasonics tv fra iPad-app - FlatpanelsDK

Kalibrer Panasonics tv fra iPad-app

18 Feb 2013 | Rasmus Larsen |

Panasonic har indbygget et interessant kalibreringssystem i deres nye high-end-fladskærme. Fra en app på iPad kan man ikke blot styre indstillingerne på tv’et, men også lave en forholdsvis avanceret kalibrering af tv’et med interaktive værktøjer.

Kalibrering af Panasonics tv fra iPad

Kalibrering bliver både lettere og mere forståeligt med Panasonics nye app. Det lyder umiddelbart fancy, men det er ret effektivt og vi så det i funktion på Panasonic Convention i Nice sidste uge.

Kalibrering på iPad
Panasonics tv (til venstre bag speakeren) kan kalibreres via en iPad (iPad-skærmen er projiceres op på skærmen til højre)


I stedet for at sidde og justere indstillinger med en fjernbetjening på skærmen, så kan man flytte hele brugerfladen til iPad-skærmen. Herfra får man f.eks. farvekalibreringsmuligheder, som er mere avancerede end normalt - og tilmed grafisk illustreret. Det bedste ved det hele er dog, at man kan se effekten med det samme direkte på tv-skærmen. Se videoen herunder for et kort kig på mulighederne (vi beklager det dårlige videoformat).



Funktionen findes inde i Panasonics Viera Remote-app og kommer automatisk frem, hvis du køber f.eks. ZT60 og VT60 plasma-modellerne eller WT60 og DT60 LED-modellerne. Det kræver, at begge enheder er tilsluttet samme netværk. Det virker i øvrigt også på iPhone.

Panasonic tilbyder allerede forudkalibrerede THX-profiler i flere modeller, men friheden til at kalibrere på denne interaktive måde vil med sikkerhed appellere til mange kræsne brugere. Du kan se vores store overblik over Panasonics 2013 fladskærme her.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |