Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonCanal Digital: Netflix's "Super HD" er vildledning - FlatpanelsDK

Canal Digital: Netflix's "Super HD" er vildledning

15 Feb 2013 | Rasmus Larsen |

Canal Digital, som i mange år er gået forrest i udbredelsen af HD, mener, at Netflix’s brug af ”Super HD” er vildledning af forbrugerne, idet der reelt blot er tale om Full HD i 1920x1080 pixels.

Canal Digital mener Netflix vildleder danskerne

Canal Digital har i dag reageret på Netflix’s markedsføring med begrebet Super HD, som de mener, er vildledende. Vi bringer her Canal Digitals svar i fuld længde.

”Siden midten af januar har Netflix og mange danske medier rapporteret, at Netflix kommer til at sende sit indhold i, hvad Netflix selv kalder ”Super-HD”.

Hos Canal Digital undrer vi os meget over, hvad ”Super-HD” kan være for et sendeformat. Ifølge Netflix og den måde, det generelt er gengivet i flere medier, fremstår det som om ”Super-HD” skulle være et helt nyt og bedre HD-format. Men det er ikke tilfældet. Formatet som Netflix sender i har en opløsning på 1920x1080, og det format har eksisteret både på BluRay og hos flere tv-operatører i adskillige år.

Der er med andre ord ikke tale om et nyt HD-format, og vi mener det er vildledning af forbrugerne at bruge et begreb, som ikke eksisterer.

Mange af de undersøgelser, Canal Digital har lavet blandt forbrugerne i Norden, viser, at der mangler viden om, hvad HD-kvalitet er, og hvordan man får HD-kvalitet på sin fladskærm.

Som udbydere bør vi derfor være tydelige og klare i, hvad vi tilbyder kunderne og ikke gøre det endnu mere forvirrende gennem nye fejlagtige begreber”


Hvad mener du? Del din mening i kommentarfeltet herunder.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |

'Auto-kalibreret' Prime Video-profil introduceres i Sony TV

19 Apr 2024 |

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |