Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonApple klar med App Store til Apple TV i marts - rygte - FlatpanelsDK

Apple klar med App Store til Apple TV i marts - rygte

13 Feb 2013 | Rasmus Larsen |

Ifølge en analytiker, har Apple planlagt et event i marts 2013, der angiveligt skal handle om en tv-relateret nyhed. Peter Misek forventer, at Apple vil præsentere et udviklingsværktøj til en App Store på Apple TV.

App Store på Apple TV i marts?

Det er analytikeren Peter Misek fra Jefferies, som har talt med kilder i leveringskæden, der hævder at vide, at Apple vil holde et større event i marts, der angiveligt er tv-relateret.

Peter Misek tror ikke, at Apple vil lancere et fladskærms-tv, men han tror i stedet, at Apple vil præsentere et udviklingsværktøj til Apple TV, så det bliver muligt for udviklere at skabe tv-apps, såsom filmtjeneste, musiktjenester, spil og meget andet. Om selve App Store-delen bliver klar til brugerne ved samme lejlighed, melder historien ikke noget om. Det er muligt, at den først åbner senere for at give udviklerne lidt tid til at få deres apps klar.

Apple TV App store
En analytiker siger, at en App Store til Apple TV præsenteres i marts


Apps på Apple TV er noget, som har været efterspurgt af brugere længe, efter Apples store succes på iPhone og iPad. Det er allerede i dag muligt at bruge apps og spil på en iPhone eller iPad via Airplay, men en decideret App Store på Apple TV-boksen vil åbne helt nye mulighed.

Peter Misek tror ydermere, at Apple vil lancere et fladskærms-tv i september eller oktober af 2013.

Der har før været rygter fremme om en App Store til Apple TV, uden det dog er blevet til noget. Apple har ikke sendt nogen invitationer ud endnu og indtil de gør det, forbliver vi skeptiske. Peter Misek forudså tidligere et fladskærms-tv fra Apple i slutningen af 2012 og er således ikke den mest troværdige kilde.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |

Eksklusivt første kig: Sonys nye 2024 miniLED LCD og OLED TV

17 Apr 2024 |

Sony vender blikket mod 4000 nits som næste skridt for HDR

17 Apr 2024 |

Første lyt: Sonys 2024 Bravia Theatre soundbarer, 360-lydsystem

17 Apr 2024 |

DR melder om succes med nyt DRTV-arkivtilbud

17 Apr 2024 |