Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonTHX-app til iPhone hjælper med at optimere dit tv - FlatpanelsDK

THX-app til iPhone hjælper med at optimere dit tv

30 Jan 2013 | Rasmus Larsen |

THX, firmaet der er kendt for THX-billed & lydstandarderne, har frigivet den såkaldte THX tune-up-app til iPhone og iPad. App’en hjælper med at optimere billede og lyd i hjemmet, med en simpel kalibrering. App’en er gratis inden 4. februar.

THX tune-up app

Tv-producenterne fortsætter med at levere deres fladskærms-tv med horrible billedindstillinger, så hvad gør man? En ægte kalibrering er at foretrække, ligesom man kan følge kalibreringsindstillingerne i vores anmeldelser. THX tune-up er et tredje alternativ, som gør det mindre grundigt, men som til gengæld gør det let og bekvemt.

THX Tune-up app
Den nye THX Tune-up-app kan hjælpe dig med at optimere dit billede og lyd


App’en skal først have at vide, hvilket udstyr du har stående. Har du således et tv fra et kendt brand, er der god mulighed for at det findes i databasen. App’en har herefter hjælpe med at indstille lysstyrke, kontrast, farver og skærmformatet via testbilleder.

THX Tune-up app
Den nye THX Tune-up-app kan hjælpe dig med at optimere dit billede og lyd


THX tune-up findes lige nu kun til iPhone og iPad og kræver, at man tilslutter sin enhed til tv’et via et HDMI-kabel eller trådløst sender billedet fra enheden over på tv-skærmen via Airplay og Apple TV-boksen. App’en er gratis frem til 4. februar, så skynd dig at hent den! Der kommer også en Android-version til foråret.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |

Apple tæt på globale rettigheder til FIFAs nye fodbold-VM for klubber

23 Apr 2024 |

Sportsanalytiker: Usikkert om Europa League gør en forskel for Disney+

22 Apr 2024 |

Ny type OLED går i masseproduktion i december 2024

22 Apr 2024 |

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |