Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonApple TV sender nu trådløs lyd til Airplay-højttalere - FlatpanelsDK

Apple TV sender nu trådløs lyd til Airplay-højttalere

29 Jan 2013 | Rasmus Larsen |

Apple TV modtog en opdatering i går aftes, der åbner for blandt andet muligheden for at sende trådløs lyd fra film, herunder Netflix, til AirPlay-højttalere i hjemmet. Apple TV understøtter nu også bluetooth-tastatur og iTunes in the Cloud.

Opdatering: Nu understøttes Super HD også officielt i Netflix-app'en. Der angives hvilket indhold man kan se i Super HD før man starter filmen/tv-serien.

Apple TV opdatering

Den nye iOS 5.2-opdatering til Apple TV bringer et par nye funktioner på banen. De fleste af dem er dog ikke den store overraskelse. Det er nu muligt at tilslutte et trådløst tastatur via bluetooth, ligesom der kan laves musikspillelister via Up Next og afspilles musik fra ”iTunes in the Cloud”; altså musik som man tidligere har købt, men som ikke ligger fysisk på Apple TV-boksen.

I iOS 6 får Apple TV muligheden for at vise video på tv-skærmen og streame lyden trådløst til eksterne højttalere
Apple TV kan nu vise video på tv-skærmen og streame lyden trådløst til eksterne højttalere


Den største opdatering er den udvidede Airplay-integration. FlatpanelsDK var det første medie, der afslørede, at Apple arbejdede på en unik Airplay-mulighed. Kort fortalt kan man nu sende lyd fra film og tv-serier afspillet via Apple TV-boksen trådløst videre til højttalere med Airplay indbygget. Det virker både med Netflix og iTunes, og naturligvis også musik.

Med andre ord behøver du ikke længere at tilslutte et anlæg eller højttalere direkte til dit fjernsyn. Lyden kan nu sendes trådløst ud igennem højttalere et andet sted i stuen, mens billederne vises på selve tv-skærmen.

Endelig har opdatering en række fejlrettelser. Problemet med dårlig forbindelse, når Apple TV kører med kabel i stedet for WiFi, er angiveligt også rettet. Apple refererer samtidig til en ny 3.2-version af Apple TV-boksen i opdateringen. Den nuværende hedder Apple TV 3.1. Det peges på, at det blot er den internationale version, der blev lanceret for kort tid siden i nye regioner.

Opdateringen kan hentes nu inde under ”Indstillinger -> Generelt”.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Netflix' satsning på live-sport begynder at tage form

29 Mar 2024 |

Apple eksperimenterer med sport i 8K 3D

29 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Netflix i april

29 Mar 2024 |

Oversigt: Samsung 2024 TV-skærme

28 Mar 2024 |

Læk: Ny hvid Xbox Series X dropper UHD Blu-ray drevet

28 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i april

28 Mar 2024 |