Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSamsungs BD-F7500 Blu-ray - harddiskoptagere på vej - FlatpanelsDK

Samsungs BD-F7500 Blu-ray - harddiskoptagere på vej

15 Jan 2013 | Rasmus Larsen |

Der var ualmindeligt stille omkring Blu-ray på dette års CES-udstilling og Samsung havde kun én nyhed at vise frem. Det er afspilleren BD-F7500, der byder på Smart TV-funktioner, opskalering til 4K-opløsning og indbygget WiFi. Nye harddiskoptagere er også på vej.

Samsungs BD-F7500 Blu-ray

Blu-ray lever stadig, men kan ikke følge med, når tv-producenterne vil rykke til Ultra HD. Det faktum synes bl.a. Samsung at erkende og de har da også kun 1 nyhed på Blu-ray-fronten.

Samsung BD-F7500
Samsungs nye BD-F7500 Blu-ray afspiller skiver, men klarer også streaming

Samsung BD-F7500 har først og fremmest et nyt design, hvor der spilles på kontrasten imellem metalgrå og højglans sort. Afspilleren æder naturligvis 2D og 3D Blu-ray samt DVD og CD. Herudover kan der streames fra f.eks. Netflix og snart HBO og YouBio via Samsungs Smart TV-platform. Samsungs nye Smart TV-funktioner er også indbygget, herunder også ”Smart View”, der sender video fra Blu-ray-afspilleren til en Samsung smartphone eller tablet. Afspilleren har 7.1 analoge udgange og kan desuden opskalere Blu-ray-film til 4K-opløsning, hvis du er den heldige ejer af et Ultra HD-tv. Den funktion virker dog ret unødvendig, da alle Ultra HD-tv også kan opskalere – ellers ville de ikke kunne vise et billede i fuld skærm. Samsung BD-F7500 kommer i første halvdel af 2013. Prisen kendes ikke.

To nye harddiskoptagere

FlatpanelsDK har også fået bekræftet, at Samsungs er på vej med to nye harddiskoptagere, der skal erstatte de nuværende tre. De nye harddiskoptagere vil naturligvis kunne optage, men har også Samsungs Smart TV-platform og en række andre funktioner. De præsenteres officielt senere.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |

Apple tæt på globale rettigheder til FIFAs nye fodbold-VM for klubber

23 Apr 2024 |

Sportsanalytiker: Usikkert om Europa League gør en forskel for Disney+

22 Apr 2024 |

Ny type OLED går i masseproduktion i december 2024

22 Apr 2024 |

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |