Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonGratis HBO-prøveperiode frem til 31. januar - FlatpanelsDK

Gratis HBO-prøveperiode frem til 31. januar

20 Dec 2012 | Rasmus Larsen |

HBO har fået kritik for ikke at have en egentlig prøveperiode. HBO har lyttet og åbner nu for en gratis prøveperiode frem til 31. januar 2013. Indtil den dato kan man frit melde sig ud.

HBO åbner prøveperiode

Prøveperioden frem til 31. januar 2013 gælder alle, men kræver, at man tilmelder sig HBOs nyhedsbrev inden den 31. december 2012. Så skynd dig.

Hele brevet fra HBO kan ses herunder.

Vigtig information fra HBO Nordic
Sidste uge begyndte vi gradvist at åbne op for vores tjeneste på hbonordic.com. Hvis du endnu ikke har modtaget en værdikode, vil du modtage en inden længe som giver dig mulighed for at abonnere på tjenesten.

HBO tilbyder et uovertruffent udbud af nye og klassiske serier fra HBO og andre distributører. Vi vil løbende tilføje flere serier og film til vores tjeneste. I de kommende måneder har vi premiere på nye serier og sæsoner som Banshee, Girls sæson 2, Enlightened sæson 2 og Game of Thrones sæson 3.

Vores tjeneste er nu tilgængelig på PC, Mac, Android smartphones og tablets, Samsung SmartTV (serie 7, 8 og 9) samt iPhone, iPod og iPad. Vi bliver løbende tilgængelige igennem nye apps og platforme.

Vi tilbyder i øjeblikket HD på Samsung SmartTV. Vi vil inden længe kunne tilbyde HD-kvalitet på PC og Mac også. Andre enheder følger derefter.

Nogle af jer har givet udtryk for utilfredshed over ikke at kunne prøve vores tjeneste uden samtidig at binde sig. Vi har lyttet til jer. Derfor tilbyder vi jer nu mulighed for opsige jeres abonnement inden d. 31. Januar 2013 uden at betale eller at binde jer yderligere.

Dette tilbud er eksklusivt for de der tilmelder sig vores nyhedsbrev på hbonordic.com før d. 31. December 2012.

Endnu engang tak for din interesse i vores tjeneste.

De bedste hilsener,
HBO Nordic



HBO er stadig ved at rulle deres tjeneste ud til brugere og på enheder. I går blev deres app til Apple iOS frigivet.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |

'Auto-kalibreret' Prime Video-profil introduceres i Sony TV

19 Apr 2024 |

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |