Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonUnik Netflix-oplevelse på ny Wii U - nu i Full HD - FlatpanelsDK

Unik Netflix-oplevelse på ny Wii U - nu i Full HD

30 Nov 2012 | Rasmus Larsen |

Netflix har taget Norden med storm. Nintendo kan endnu ikke sige det samme om deres nye Wii U-spilkonsol. De kan derimod prale med, at Netflix-oplevelsen på Wii U er lidt unik. Samtidig hæves Netflix-kvaliteten til Full HD-opløsning på Wii U.

To-skærms-Netflix på Wii U

Nintendos gamle Wii har været en yderst populær spilkonsol og har også været en yderst populær Netflix-afspiller. Den var faktisk i en periode den mest populære Netflix-afspiller. Det store problem med den gamle Wii var dog, at den understøttede højest SD-opløsning – ingen HD.

Netflix Wii U
Netflix kan opleves på begge skærme på den nye Nintendo Wii U


Det ændrer den nye Wii U på og derfor kan man også opleve streamingtjenester i Full HD-opløsning. Netflix vil som standard være installeret på Wii U.

Wii U byder samtidig på en unik to-skærms-funktion. Via den lille GamePad kan man navigere på den store tv-skærm. Man kan sågar se Netflix på den lille GamePad, som kan bringes rundt i huset. Du kan selv vælge om kun tv’et eller GamePad skal afspille film fra Netflix, og vælger du sidstnævnte kommer lyden naturligvis ud af højttalerne på den lille enhed.

Netflix Wii U
GamePad kan også fungere som tastatur til den store tv-skærm, når der skal søges efter film


Nintendo Wii U er netop nu på vej ud i de danske butikker. Den koster lige omkring 2.700 kroner i basis-udgaven. Mon Wii U kan blive lige så populær som sin forgænger?

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |

Apple tæt på globale rettigheder til FIFAs nye fodbold-VM for klubber

23 Apr 2024 |

Sportsanalytiker: Usikkert om Europa League gør en forskel for Disney+

22 Apr 2024 |

Ny type OLED går i masseproduktion i december 2024

22 Apr 2024 |