Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSpace er første tv-projekt i 4K-opløsning - FlatpanelsDK

Space er første tv-projekt i 4K-opløsning

21 Nov 2012 | Rasmus Larsen |

Ultra HD-skærme – eller 4K-skærme - nærmer sig, men hvad med indholdet? Producenterne taler om opskaleret indhold, men vi brug for ægte optagelser. Derfor er Sony, Discovery og IMAXs seneste projekt også spændende. De vil skabe Space; den første tv-udsendelse, som er produceret i 4K-opløsning fra start til slut. Space vil også byde på 3D i 4K-opløsning.

Space er første 4K tv-projekt

Sony, Discovery og IMAX har skabt 3net Studios, der oprindeligt havde til formål at skabe 3D-indhold. Det erklærede mål er nu blevet udvidet til 4K-indhold, tilsyneladende. Trioen har netop annonceret projektet Space.

Space
Verdens første tv-udsendelse produceret I 4K-opløsning hedder Space


Space vil udforske vores kæmpe, imponerende univers og bruge det visuelle til at fortælle en medrivende historie. Der findes naturligvis film, der er på vej i 4K-opløsning, herunder Hobbitten, men der er ikke skabt et decideret tv-program før nu. Space vil samtidig blive optaget i 3D, så det kan opleves med en dybde og detaljegrad, som med sikkerhed kan imponere.

Projektet er spændende, men det kræver naturligvis, at folk får Ultra HD-skærme hjem i stuerne, og med priser på over 100.000 kroner, sker det nok ikke foreløbigt. Priserne vil falde med tiden og indtil da kan Space-projektet opleves i Full HD og 3D, men vi håber på, at 4K-skærme bliver udbredt hurtigere end det skete med Full HD-skærme i sin tid.

3net har også annonceret andre projekter, herunder Marksmen (3D tegnefilm), Frozen In Time: Our History in 3D (dokumentar), Wingsuit Warrior: Jeb Corliss vs. The World (dokumentar) og Daydream (tv-følgeton om rejser).

Læs mere om de nye Ultra HD / 4K-tv her.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |

'Auto-kalibreret' Prime Video-profil introduceres i Sony TV

19 Apr 2024 |

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |