Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonMicrosoft arbejder på cloud-baseret TV-platform - FlatpanelsDK

Microsoft arbejder på cloud-baseret TV-platform

08 Nov 2012 | Rasmus Larsen |

Microsoft har planer om at bevæge sig ind på tv-fronten. Det er blevet afsløret, at Microsoft arbejder på en ”cloud-baseret tv-platform”, der mest af alt lyder som enten en streamingtjeneste eller komplet tv-platform, som andre kan udvikle tjenester til.

Microsoft arbejder på tv-platform

Microsoft vil meget gerne have en fod indenfor i din stue og Xbox 360 er allerede ved at blive meget mere end en spilkonsol. Nu forlyder det, at Microsoft også arbejder på en tv-platform, der formentlig skal bindes op på både Xbox samt smartphones og tablets.

Er Microsoft ved at vinde krigen om din stue?
Microsoft har senest tilføjet en række nye videotjenester på deres Xbox 360

Netop nu søger Microsoft ansatte til at lede arbejdet og i jobansøgningen afsløres det blandt andet, at der skal udvikles apps til Apple iOS, Google Android, Windows samt browsere. Dermed kan det i den grad lyde som en streamingtjeneste eller måske endda en hel tv-platform, hvor eksisterende streamingtjenester kan koble sig på. Der er ikke afsløret flere detaljer på nuværende tidspunkt, men det lader til at arbejdet allerede er undervejs. Vi holder øjne og ører åbne. Microsoft har senest lanceret streamingtjenester til deres Xbox 360.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |

'Auto-kalibreret' Prime Video-profil introduceres i Sony TV

19 Apr 2024 |

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |