Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonYouSee allierer sig med Onfone i mobil-tv-satsning - FlatpanelsDK

YouSee allierer sig med Onfone i mobil-tv-satsning

06 Nov 2012 | Rasmus Larsen |

YouSee lancerer en ny front i konkurrencen om tv-kunderne, der i stigende grad tager mobil-tv til sig. Det sker via en sammenlægning med Onfone fra nytår. Detaljerne er dog endnu begrænsede.

YouSee vil optrappe mobil-tv-satsning

YouSee ser en klar trend i, at danskerne ser flere tv-udsendelser på de mobile enheder. Det er ikke længere hjemmets fladskærm, der har eneret på tv-forbruget. Derfor allierer YouSee sig med Onfone fra nytår. Sammenlægningen betyder også, at de to virksomheder får fælles adresse på YouSees hovedkontor. Virksomhederne vil dog stadig have selvstændige forretningsnavne.

YouSee på iPad
YouSee oplever stigende interesse for mobil-tv og optrapper nu mobilsatsningen ved at alliere sig med Onfone

Hvad samarbejdet præcist indebærer, er ikke afsløret endnu, men det er et led i YouSees mobile tv-satsning. Direktør for YouSee, Niels Breining siger: - ”På tv-markedet handler det altid om at kunne tilbyde det mest attraktive indhold, og her står YouSee stærkt. Men i takt med, at tv-forbruget spreder sig fra hjemmets store fladskærm til andre og mere mobile enheder, vil forbrugerne i stigende grad også efterspørge individuelle og overskuelige mobile tv-løsninger. Det er det, vi skal lære af Onfone,” Morten Strunge fortsætter som leder af Onfone. Han tilføjer: - i<>”Vi fortsætter med at tilbyde de enkle og gennemskuelige produkter, som vi revolutionerede mobilmarkedet med for to år siden. Men når vi nu går sammen med YouSee, får vi adgang til en fantastisk kompetence inden for tv, film og musik, og det skal vi udnytte til at skabe en ny revolution. Vi skal gøre det nemt, enkelt og trygt at abonnere på indhold på mobilen,” Mon dette er et led i udbredelsen af YouBio-streamingtjenesten?

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |