Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonStofa flytter Champions League ud på smartphones - FlatpanelsDK

Stofa flytter Champions League ud på smartphones

17 Sep 2012 | Rasmus Larsen |

Stofa og TV2 fører i samarbejde Champions League ud på Stofas WebTv og WebTv To Go. Dermed bliver det muligt at se udvalgte Champions League-kampe på smartphone, tablet eller PC, når man er på farten.

Champions League på mobilen

Stofa lancerede WebTv To Go i starten af året og med den seneste aftale med TV2 Sport bliver der nu også adgang til fodbold. Sportsrettigheder til Champions League og andre fodboldligaer har hidtil været savnet på de mobile platforme.


Nu kan Stofa-kunder ser Champions League på smartphone og tablet

Stofas kunder får adgang til de Champions League-kampe, som TV2 Sport sender, hvilket vel og mærke ikke er alle sammen. Der vil blive sendt 24 kampe på WebTv To Go, men TV3+ har stadig rettighederne til de største kampe i den store fodboldturnering. - ”WebTv og WebTv To Go er hastigt blevet en del af hverdagen hos bredbåndskunderne, så vi er optaget af at give brugerne høj kvalitet og unikt indhold, som de kan se når som helst og på hvad som helst. Det får de her med attraktive kampe fra verdens største og bedste klubturnering”, siger Salgs- og Marketingdirektør i Stofa, Michael Broch Hansen. Den første kamp, som bliver mulig at se på smartphone, tablet eller PC er Juventus mod Chelsea på onsdag d. 19. september. Stofa har endnu ikke en tv-app til Smart TV. Læs mere på www.stofa.dk.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Netflix' satsning på live-sport begynder at tage form

29 Mar 2024 |

Apple eksperimenterer med sport i 8K 3D

29 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Netflix i april

29 Mar 2024 |

Oversigt: Samsung 2024 TV-skærme

28 Mar 2024 |

Læk: Ny hvid Xbox Series X dropper UHD Blu-ray drevet

28 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i april

28 Mar 2024 |