Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSpotify vil tilbyde tv-serier & film fra HBO - FlatpanelsDK

Spotify vil tilbyde tv-serier & film fra HBO

12 Sep 2012 | Rasmus Larsen |

Spotify og HBO forhandler i øjeblikket om at tilbyde HBOs populære tv-serier og film via Spotify. Spotify kan dermed blive mere end en musiktjeneste og tage skridtet videre til video. Det fortæller TV2 Beep.

Vil Spotify udvide til video?

Spotify er blevet en uhyre populær musik-tjeneste, der har indtaget mange lande - inklusiv Danmark - med storm. Det lader til, at Spotify også vil satse stort på markedet for film og tv-serier.

Spotify som tv-tjeneste
Spotify vil etablere sig som en tv-tjeneste og forhandler pt. med HBO, forlyder det


TV2 Beep fortæller, at HBO Nordic og Spotify pt. forhandler om at inkludere tv-serier og film fra HBO i tjenesten. Samtidig vil Spotify oprette en ny tv-division, som skal stå for tv-delen fremover.

Det forlyder også, at Spotify har ansat betydelige kræfter for at få en fod indenfor på tv-markedet. De skulle angiveligt have rekrutteret Mike Berkley, der tidligere har været blandt ledelsen i USA's største kabel-tv-selskab Comcast.

De konkrete detaljer er ikke på plads, men det handler altså om en nordisk lancering. Ansættelsen af amerikanere tyder på dog, at Spotify også vil udvide på global basis. Det vides heller ikke om Spotify vil inkludere tv-delen i deres nuværende platform eller skabe en ny video-Spotify-tjeneste ved siden af.

Vi prøver at få yderligere information.

- Kilde: TV2 Beep

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Oversigt: Samsung 2024 TV-skærme

28 Mar 2024 |

Læk: Ny hvid Xbox Series X dropper UHD Blu-ray drevet

28 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i april

28 Mar 2024 |

Sony søsætter satsning på gratis-kanaler med reklamer i Danmark

28 Mar 2024 |

Philips Hue får dybere integration med Samsung TV

27 Mar 2024 |

Amazon Prime Video skal sende Premier League hver lørdag i Danmark

27 Mar 2024 |