Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonHBOs tv-tjeneste kommer også til Norden - FlatpanelsDK

HBOs tv-tjeneste kommer også til Norden

16 Aug 2012 | Rasmus Larsen |

Netflix meldte sig klar til at gå ind på det nordiske marked i går. HBO var kort efter ud og sige, at de også kommer til Norden med en tv-tjeneste. HBO har i dag HBO GO, der også er en internetstreaming-tjeneste, men den nævnes ikke specifikt i pressemeddelelsen.

HBO kommer til Danmark

HBO producerer en lang række af de velkendte amerikanske tv-serier såsom Game Of Thrones, Band of Brothers, Sex and the City og Entourage. Deres katalog af tv-serier og film vil HBO bringe til Danmark, Sverige, Norge og Finland.

HBO er på vej til Norden
HBO vil ikke lade Netflix løbe med sejren i Norden og er derfor selv på vej. HBO GO er også en streamingtjeneste, der er tilgængelig på alle enheder


HBOs meddelelse kommer belejligt nok samme dag som Netflixs meddelelse – bare senere på dagen. HBO nævner ikke specifikt, hvad deres planer er, men HBO har i dag både traditionelle tv-kanaler og en internetstreaming-tjeneste i stil med Netflix kaldet HBO GO. Normal annonceres tv-kanaler mere konkret, så mon ikke HBO har streaming på hovedet? Specielt i dette tilfælde, hvor meldingen kommer samme dag som Netflix-annonceringen.

HBO vil lancerede deres nordiske tv-tjeneste senere i 2012. I slutningen af august vil der afsløres flere detaljer på et pressemøde. HBO er ejet af Time Warner og har allieret sig med det svenske selskab Parsifal International i forbindelse med lanceringen i Norden. HBO Nordic er oprettet som joint venture-selskab.

- Kilde: HBOs pressemeddelelse, tak til Johnny Olesen & D. Ebdrup for tip

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |