Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonStofa udvider StartForfra til 48 timer - FlatpanelsDK

Stofa udvider StartForfra til 48 timer

27 Jun 2012 | Rasmus Larsen |

Stofa udvider deres StartForfra-muligheder. Nu bliver det muligt at gå helt op til 48 timer tilbage i programoversigten og starte programmer forfra. Dermed vil Stofa give seerne friheden til selv at planlægge tv-seeningen.

FlatpanelsDK kører i denne uge et stort HDTV-tema i forbindelse med EM 2012. Læs også om DRs planer om at lancere DR3 og lukke DR HD og Update. Gå direkte til HDTV-temasiden her.

48 timers StartForfra+

Danskerne ser mere og mere tv, hvor de vil, på hvad de vil og når de vil - og nu kommer StartForfra+, som giver tv-seerne mulighed for helt at vriste sig fri af de fastlagte programplaner. StartForfra+ giver Stofa-kunder med en Zaptor-boks mulighed for at starte forfra helt op til 48 timer tilbage i den elektroniske programguide.

Stofa StartForfra+
Stofa udvider deres StartForfra-tjeneste til 48 timer

- ”Med WebTv To Go gav vi seerne mulighed for at se tv, hvor de har lyst. Med StartForfra+ giver vi nu seerne mulighed for at se, hvad de vil, når de vil. De to produkter tilsammen betyder, at Stofa kunder har langt mere frihed til selv at tilrettelægge sit tv-forbrug, end de traditionelle kabel-tv kunder har”, udtaler Kim Falkenhard, Content direktør hos Stofa. StartForfra+ fungerer på DRs tv-kanaler, TV2 Regionerne, nabolandskanalerne samt en række kommercielle kanaler, som ikke specificeres af Stofa. Det tilføjes, at tjenesten omfatter alle de programmer, der allerede i dag kan startes forfra, bortset fra spillefilm. Stofa deler også ud af deres erfaringer med StartForfra indtil videre og nævner, at siden årsskiftet har seerne startet mere end halvanden million tv-programmer forfra. - ”Det er fantastisk at det her er lykkedes os at skabe en tjeneste, som både giver forbrugerne mere valgfrihed, og som samtidig også er en velset tjeneste hos programselskaberne. Tv-stationerne bruger bunker af penge på at producere kvalitetsprogrammer og med denne tjeneste sikrer vi, at endnu flere har mulighed for at se med”, afslutter Kim Falkenhard. Læs mere på www.stofa.dk.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |

'Auto-kalibreret' Prime Video-profil introduceres i Sony TV

19 Apr 2024 |

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |