Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonAirPlay Mirroring kommer til Mac i juli - FlatpanelsDK

AirPlay Mirroring kommer til Mac i juli

12 Jun 2012 | Rasmus Larsen |

Apple melder nu, at det nye Mountain Lion-styresystem til Mac kommer i juli og bringer AirPlay Mirroring med sig. Dermed bliver det muligt trådløst at sende video, billeder, spil og programmer fra Mac over på tv-skærmen via Apple TV-boksen.

AirPlay Mirroring til Mac

Apple præsenterede i går deres nye Mountain Lion-styresystem officielt. Selvom vi godt vidste, at Apple havde AirPlay Mirroring på vej, så er det nu endeligt bekræftet, at det kommer sammen med Mountain Lion i juli.

AirPlay Mirroring kommer til Mac
AirPlay Mirroring er klar til Mac i juli


Der kom også et par ekstra detaljer om AirPlay Mirroring på bordet. AirPlay Mirroring vil virke i alle situationer, og man kan til enhver tid duplikere sit skrivebord over på tv-skærmen. AirPlay har længe været aktiveret i iTunes, så man har kunnet sende trådløs musik fra en Mac/PC til f.eks. musikanlæg eller tv-skærm. I Mountain Lion udvides muligheden også til video, spil, billeder og programmer.

AirPlay Mirroring kommer til Mac
AirPlay Mirroring er klar til Mac i juli


Det betyder i praksis, at man vil kunne sende video fra en Mac trådløst over på tv-skærmen; uanset om videokilden er fra internettet eller en videofilm på computeren. AirPlay Mirroring vil i øvrigt også virke til spil. 1080p-opløsning er understøttet, hvis man har den nye Apple TV (1080p).

Ejere af Mac-computere lanceret efter 2011 vil i øvrigt kunne anvende mulighederne uden et trådløst netværk. Her kan man med en Mac og en Apple TV-boks oprette et direkte (ad hoc) netværk og sende billedet fra en Mac direkte op på en tv-skærm. Det er særlig praktisk, når man er udenfor hjemmet.

AirPlay virker også på alle Apples iOS-enheder og AirPlay Mirroring på iPhone 4S, iPad 2 og iPad 3.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |

Eksklusivt første kig: Sonys nye 2024 miniLED LCD og OLED TV

17 Apr 2024 |

Sony vender blikket mod 4000 nits som næste skridt for HDR

17 Apr 2024 |

Første lyt: Sonys 2024 Bravia Theatre soundbarer, 360-lydsystem

17 Apr 2024 |

DR melder om succes med nyt DRTV-arkivtilbud

17 Apr 2024 |