Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSony vil have TV med bedre lyd, tættere integration - FlatpanelsDK

Sony vil have TV med bedre lyd, tættere integration

12 Apr 2012 | Rasmus Larsen |

I en tale har Sonys nye administrerende direktør, Kaz Hirai, skitseret den nye "One Sony"-strategi. Som en del af initiativet vil Sony reducere antallet af Tv-modeller i deres portefølje, og fokusere på Tv med bedre lydkvalitet og tættere integration med Sonys mobile enheder.

One Sony

Sony har allerede skåret ned på antallet af Tv-modeller i 2012 ved at fokusere mere på mellem- til high-end fladskærme. Ifølge Kaz Hirai er dette et vigtigt skridt i Sonys planer, og noget som vi vil se mere af i de kommende år.

Kazuo Hirai
Kazuo Hirai er Sonys nye direktør. Han vil foretage markante ændringer af Sonys Tv-strategi


Kaz Hirai siger også, at Sony vil stræbe mod at forbedre billed- og lydkvaliteten på deres Bravia LCD-TV, ligesom der skal fokuseres på at styrke integrationen af Tv og Sonys mobile enheder, såsom smartphones og tablets. Vi ved ikke, hvad det præcis skal medføre, men Hirai understreger, at film og musik-indhold er vigtigt, hvilket kunne tyde på, at Sony har til hensigt at udvide deres Music Unlimited og Video Unlimited-tjenester. Sony gav allerede et par eksempler den tættere integration i forbindelse med CES 2012-messen, men Sony har større planer.

Endelig understreger Kaz Hirai endnu engang, at Sony vil udvikle og markedsføre nye skærmteknologier såsom OLED og Crystal LED i løbet af de næste par år. Vi ved allerede, at Sony har planer om at lancere et OLED-TV næste år og Hirais tale bekræfter da også, at dette er et klart fokusområde for Sony.

Som en del af "One Sony"-initiativet vil Sony ydermere skære 10.000 medarbejdere på global plan, samt foretage en betydelig reduktion af deres omkostninger.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |

'Auto-kalibreret' Prime Video-profil introduceres i Sony TV

19 Apr 2024 |

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |