Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPhilips klar med ny medie-afspiller døbt HMP7001 - FlatpanelsDK

Philips klar med ny medie-afspiller døbt HMP7001

06 Mar 2012 | Rasmus Larsen |

Philips har præsenteret en kompakt lille medieafspiller, der bringer Philips Smart TV-funktioner til fladskærms-Tv uden Smart TV indbygget. Boksen har blandt andet tv-apps, giver mulighed for musikafspilning og kan afspille video fra andre enheder over DLNA.

Philips HMP70001 medieafspiller

De små medieafspillere, som kan give yderligere funktionalitet til aldrende fladskærms-Tv, er blevet populære. Markedet domineres primært af Apple, Boxee, Western Digital og Roku, men Philips vil lege med. Sidste års HMP5000 blev ikke en succes, så Philips prøver igen i år med en opdateret HMP7001.

Philips HMP7001 giver nyt liv til aldrende fladskærme
Philips HMP7001 giver nyt liv til aldrende fladskærme


Den lille boks med det sjove design, bringer Philips nye Smart TV-funktioner til ethvert Tv. Den tilsluttes blot til fladskærmen via HDMI, hvorefter fladskærmen forvandles til et moderne Smart TV. Det giver blandt andet mulighed for at installere tv-apps og leje film over internettet.

Medieafspilleren håndterer også DLNA, hvilket betyder, at der kan afspilles video, musik og billeder fra andre enheder i hjemmet direkte på det fladskærms-Tv, hvor boksen er tilsluttet. Det kræver blot et trådløst hjemmenetværk og et DLNA-program på f.eks. PC’en, tablet eller smartphone. Et DLNA-program til PC medfølger siger Philips.

Philips HMP7001 giver nyt liv til aldrende fladskærme
Philips HMP7001 giver nyt liv til aldrende fladskærme


Philips nævner herudover mulighed for at afspille mediefiler fra en ekstern harddisk i et utal af formater, herunder også DivX HD. Der er også indbygget WiFi i boksen.

Philips HMP7001 lander på markedet senere i 2012. Prisen kendes endnu ikke, men den nuværende ligger til 850-900 kroner. For flere specifikationer se her.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Netflix' satsning på live-sport begynder at tage form

29 Mar 2024 |

Apple eksperimenterer med sport i 8K 3D

29 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Netflix i april

29 Mar 2024 |

Oversigt: Samsung 2024 TV-skærme

28 Mar 2024 |

Læk: Ny hvid Xbox Series X dropper UHD Blu-ray drevet

28 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i april

28 Mar 2024 |