Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSamsungs nye Blu-ray-afspillere med Tv-apps - FlatpanelsDK

Samsungs nye Blu-ray-afspillere med Tv-apps

13 Jan 2012 | Rasmus Larsen |

Blu-ray-afspillere der kan streame film og TV-udsendelser direkte til Samsungs Android-mobiler og tablet-PC’er via trådløst netværk. Sådan præsenterer Samsung deres nye Blu-ray-afspillere, som lanceres i 2012.

Samsungs 2012 Blu-ray

Samsungs ene 3D flagskibs-afspiller i 2012 skal hedde BD-E6000 og fylder ikke meget mere end en filmskive. Den anden topmodel har navnet BD-E6500, klarer 3D-afspilning og har indbygget WiFi.

Samsung BD-E6000
Samsung BD-E6000

Blu-ray-afspillerne kan desuden streame videoindhold såsom film og Tv-udsendelser direkte til smartphones og tablets fra Samsung via hjemmenetværket. Desværre understøttes dunktionen Disc2Digital – hvor du kan gemme en kopi af en film i "skyen" hos UltraViolet - ikke i Danmark til at starte med.

Samsung BD-E6500
Samsung BD-E6500

De nye Blu-ray-afspillere har indbygget Smart Hub, så de kan forvandle Tv uden Smart TV-funktionalitet til moderne Smart TV med Tv-apps, hvor der blandt andet kan lejes film. Herudover fremhæves DLNA-deling mellem enheder i hjemmet og WiFi Direct, så billeder fra en håndholdt enhed kan ”skubbes” direkte over på Tv-skærmen. Som noget nyt introducerer Samsung AllShare Play på de nye Blu-ray-afspillere, hvor købere af et Samsung Smart-produkt får 5 GB-data til rådighed i ”skyen”. Her kan brugeren uploade billeder og andet indhold, der efterfølgende bliver tilgængeligt på alle enheder med AllShare Play, som har tilladelse til at se indholdet – det kan også være forældrenes Samsung Smart TV i stuen.

Samsung BD-E6000
Samsung BD-E6000

BD-E6500 modellen har to HDMI-indgange, så Tv-bokse eller spilkonsoller kan tilsluttes her, og køre over samme HDMI-kabel op til Tv’et. På den måde undgår man at have flere HDMI-kabler op til fladskærmens bagside. Danske priser og lanceringsdatoer er endnu ikke offentliggjort. Der lanceres i alt 11 nye Blu-ray-afspillere i 2012.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |