Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonTv-producenter forbereder stemmestyrede Tv - FlatpanelsDK

Tv-producenter forbereder stemmestyrede Tv

09 Dec 2011 | Rasmus Larsen |

BusinessWeek afslører i en artikel, at flere Tv-producenter forbereder stemmestyringssystemer til fladskærms-Tv, i et forsøg på at imødekommende det endnu ukendte Apple TV. Samsung, LG og Sharp nævnes specifikt i denne sammenhæng.

Stemmestyrede Tv - fremtiden?

Apple rygtes på vej med et fladskærms-Tv, der skal styres via Siri-assistenten. Men andre Tv-producenter vil også introducere stemme-aktiverede Tv-platforme.

Stemmestyring kan erstatte fjernbetjeninger
Stemmestyring kan erstatte traditionelle fjernbetjeninger i fremtiden, billede: Businessweek

Microsoft har allerede introduceret stemme-kommandoer i Kinect, men Samsung, LG og Sharp arbejder også på stemmestyring til både Tv og eksterne bokse, ifølge BusinessWeek. Mike Thompson fra Nuance Communications, verdens største leverandør af talegenkendelse, siger, at "en bølge" af producenter vil lancere stemmesystemer allerede næste år. Med stemmesystemer kan brugeren give kommandoer såsom "Afspil det seneste afsnit af The Simpsons" eller "Optag alle afsnit af Friends". Et stemmesystem har potentiale til at erstatte fjernbetjeningen, som vi kender den, og i takt med at Smart TV får flere og flere avancerede funktioner, kan det blive en nødvendighed med nye styringsformer. Mike Thompson fra Nuance Communications fortsætter og siger, at flere Tv-producenter også arbejder på interaktive fjernbetjeninger, der ligner ”iPhones med touchskærme”, hvor de fysiske knapper er smidt ud til højre. Vlingo, en App-producent, har allerede lanceret stemmestyrings-Apps til smartphones, og på CES 2012 i Las Vegas til januar vil de lancere deres første produkt til Tv-skærme. Læs den interessante artikel i sin helhed på BusinessWeek her.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Netflix' satsning på live-sport begynder at tage form

29 Mar 2024 |

Apple eksperimenterer med sport i 8K 3D

29 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Netflix i april

29 Mar 2024 |

Oversigt: Samsung 2024 TV-skærme

28 Mar 2024 |

Læk: Ny hvid Xbox Series X dropper UHD Blu-ray drevet

28 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i april

28 Mar 2024 |