Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonCanal Digital lancerer Danmarks første 3D-kanal - FlatpanelsDK

Canal Digital lancerer Danmarks første 3D-kanal

29 Nov 2011 | Rasmus Larsen |

Canal Digital lancerer Danmarks første 3D-kanal den 2. december. Canal Digital har tidligere vist flere store sportsbegivenheder i 3D, og nu er tiden moden til en kanal, som sender et bredt udvalg af programmer i 3D døgnet rundt. 

High TV 3D på vej hos Canal Digital

Den nye kanal hedder HIGH TV 3D, og den 2. december er den tilgængelig for Canal Digitals kunder med privat parabol. Kanalen er en familiekanal, som viser bred og varieret underholdning med programmer indenfor film, natur, drama, reality, mode og komedier. Alle seere med en 3D fladskærm, der har Family-pakken og HDTV-box som en del af abonnementet hos Canal Digital, kan glæde sig til den nye HIGH TV 3D kanal.

Nu får danskerne noget at bruge deres 3DTV til med den første 3D-kanal
Nu får danskerne noget at bruge deres 3DTV til med den første 3D-kanal

- ”Lanceringen af 3D-kanalen er med til at understrege vores position som Nordens førende leverandør af digitalt tv. Vi glæder os til at tilbyde danskerne endnu mere dybe og intense seeroplevelser, og den nye kanal kommer bredt ud, for omtrent 70 % af vores tv-kunder får mulighed for at se HIGH TV 3D,” siger Canal Digitals kommunikationsdirektør Catja Middelboe Andersen.

Sporten baner vejen for 3D

HIGH TV 3D er verdens første verdensomspændende 3D-kanal, og Canal Digitals parabolkunder er de første i Skandinavien, der får mulighed for at se kanalen. HIGH TV blev etableret i New York i 2010, og bliver i dag distribueret til over en milliard husstande verden over. Kanalen har som mål at tilbyde over 100 nye show og 400 nye timer med 3D hvert år. Canal Digital har stor erfaring med at sende programmer i 3D og tilbyder allerede nu kunderne CANAL+ EXTRA HD, hvor store sportsbegivenheder som Stockholm Open og flere store fodboldkampe er blevet sendt i 3D. Antallet af programmer i 3D har virkelig taget fart, og når Real Madrid og Barcelona tørner sammen i El Clásico den 10. december, har Canal Digitals kunder også mulighed for at se fodboldkampen i 3D.

Danskerne vil se 3D

I en nordisk undersøgelse som TSN Gallup har foretaget for Canal Digital, siger hver femte dansker, at de er interesserede i at købe et 3D tv i løbet af de næste 1-3 år. De store seeroplevelser i biograferne og det knivskarpe billede har vækket interessen for 3D tv, så Canal Digital forventer en stor stigning i antallet af hjem med et 3D tv ved udgangen af 2012. Læs mere om Canal Digitals Tv-pakker her. - Canal Digitals pressemeddelelse, red

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Oversigt: Samsung 2024 TV-skærme

28 Mar 2024 |

Læk: Ny hvid Xbox Series X dropper UHD Blu-ray drevet

28 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i april

28 Mar 2024 |

Sony søsætter satsning på gratis-kanaler med reklamer i Danmark

28 Mar 2024 |

Philips Hue får dybere integration med Samsung TV

27 Mar 2024 |

Amazon Prime Video skal sende Premier League hver lørdag i Danmark

27 Mar 2024 |