Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonHusk at lav ny kanal-søgning i den kommende tid - FlatpanelsDK

Husk at lav ny kanal-søgning i den kommende tid

21 Nov 2011 | Rasmus Larsen |

I den kommende tid, startende allerede fra i dag, begynder Tv-udbyderne at flytte rundt på Tv-kanalerne i forberedelserne til det næste digitale skift i januar 2012.  YouSee melder konkret om ændringer fra i dag, og introducerer nye netværks-id.

Husk kanalsøgningen

I januar 2012 sker der en del med vores Tv-signaler i forbindelse med det næste digitale skift. Ud over at TV 2 bliver betalingskanal, kommer DR1 i HD-opløsning.

Husk kanalsøgningen
Husk at foretag en ny kanalsøgning på dit Tv i den kommende tid


Samtidig ryger udvalgte Tv-kanaler ud af programpakkerne og nye kommer til. Der sker løbende ændringer hos alle Tv-udbyderne, og i de kommende måneder, skal man være særlig opmærksom, uanset hvilken Tv-udbyder man er tilknyttet.

Danmarks største Tv-udbyder, YouSee, melder konkret om ændringer, som starter i dag den 21. til og med den 23. november. YouSee tilføjer blandt andet TLX, TNT 7 og Disney Junior, samtidig med, at visse eksisterende kanaler flytter plads, hvilket berører samtlige af YouSees 1,2 millioner kunder.

Samtidig opretter YouSee nye netværks-ID, hvilket betyder, at man fremover kan vælge om man vil have sine Tv-kanaler i HD eller SD-opløsning (for de kanaler der sendes spejlet). Netværks-id 100 er til mpeg4-apparater og giver HD-kanaler, mens netværks-id 110 er til mpeg2-apparater og giver SD-kanaler. YouSee-boksen skal bruge netværks-id 120.

De andre Tv-udbydere lægger også an til ændringer, og særlig vigtig bliver datoen 11. januar 2012, hvor det næste mpeg4-skift indtræffer, og man derfor skal foretage en ny kanal-søgning for at få adgang til blandt andet HD-versionerne af DR1 og TV 2. Kanalsøgning foretages typisk via menu-knappen på fjernbetjeningen, men ellers henvises til manualen.

Læs om alle ændringerne i forbindelse med næste digitale overgang i januar 2012 i vores HDTV-temasektion.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |