Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNetflix kommer til Europa i starten af 2012 - FlatpanelsDK

Netflix kommer til Europa i starten af 2012

24 Oct 2011 | Rasmus Larsen |

Netflix har bekræftet rygterne om, at de er på vej ind i Europa. De starter eventyret i Storbritannien og Irland, hvor de åbner op for deres streaming-tjeneste i starten af 2012. Dermed kommer vi også et skridt nærmere en dansk lancering. Prisen kendes endnu ikke.

Netflix bekræfter lancering i 2012

Netflix har bekræftet, at de vil lancere deres videostreaming-tjeneste i Storbritannien og Irland ”tidligt i 2012”. Annonceringen kommer kort tid efter, at Netflix åbnede op for Sydamerika.

Netflix går ind i Storbritannien og Irland i starten af 201
Netflix går ind i Storbritannien og Irland i starten af 2012

Netflix er meget populær i USA, hvor de har mere end 20 millioner betalende brugere (ubegræsnet adgang for 8 dollars). Mange brugere abonnerer på en DVD-udlejningsplan, men langt størstedelen benytter Netflixs video-streaming over internettet. De amerikanske brugere har adgang til en række Tv-serier og Hollywood-film, og Netflix for nylig annonceret et partnerskab med Dreamworks. Netflix giver ikke nærmere information om, hvilket indhold der bliver tilgængeligt i forbindelse med den europæiske lancering, men forvent at høre mere inden længe. Med lanceringen i Storbritannien og Irland, tager Netflix således også skridtet ind i Europa for første gang. Der tales endnu ikke om en dansk lancering, men danskerne kan dog allerede nu få adgang til Netflix via en DNS-omdirigering. Læs mere om, hvordan du får adgang til Netflix i Danmark her.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

'Dune 2' kan nu købes og lejes i 4K Dolby Vision & Atmos – se priser

16 Apr 2024 |

Bekræftet: Disney+ får Europa League & Conference League i Danmark

16 Apr 2024 |

Streamingforbruget når nye højder Danmark

16 Apr 2024 |

Altibox udmelder store prisstigninger på tv-pakker

16 Apr 2024 |

DTS:X lander på Disney+ i maj med 18 Marvel-film og Queens-koncert

15 Apr 2024 |

Medie: Disney tæt på store fodbold-rettigheder i Danmark

15 Apr 2024 |