Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSkype-stifter på vej med Vdio videotjeneste - FlatpanelsDK

Skype-stifter på vej med Vdio videotjeneste

20 Oct 2011 | Rasmus Larsen |

Janus Friis, der har stået bag Skype, Kazaa og Joost, er sammen med en gruppe andre initiativtagere klar til at skyde en ny video-on-demand tjeneste i gang under navnet Vdio. Det bliver muligt at leje populære film og andet video-indhold, når tjenesten i første omgang går i luften i England.

Vdio er ny video-on-demand tjeneste

En af stifterne bag Skype, der blev solgt for milliarder, er klar til nye eventyr med en video-on-demand-tjeneste, som lyder lovende. Tjenesten skal hedde Vdio og er en forlængelse af den nuværende Rdio musiktjeneste.

Vdio er en nye video-on-demand-tjeneste
Vdio er en nye video-on-demand-tjeneste


Idéen med Vdio er at levere film og Tv-indhold on-demand – altså over internettet, når seeren selv ønsker det. Janus Friis har tidligere været bag en anden video-on-demand-tjeneste kaldet Joost, men her manglede man større Hollywood spillefilm og attraktivt indhold, hvorfor Joost i sidste ende blev lukket ned. Den fejl har folkene bag Vdio ikke tænkt sig at begå, og der loves allerede film såsom Breaking Bad, Ghostbusters, A Clockwork Orange og Karate Kid.

Vdio udfordrer således tjenester såsom Netflix, der er meget populær i USA. Vdio forventer dog at starte lanceringen af tjenesten i Europa frem for den anden side af Atlanten, og England står øverst på listen. Prisen kendes endnu ikke, og det vides heller ikke om der bliver tale om en abonnementstjeneste. Indtil videre er der lagt op til, at tjenesten kommer online som en hjemmeside, men video-on-demand-tjenester er jo oplagte emner til Smart TV fladskærme.

Følg udviklingen på Vdio.com

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple eksperimenterer med sport i 8K 3D

29 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Netflix i april

29 Mar 2024 |

Oversigt: Samsung 2024 TV-skærme

28 Mar 2024 |

Læk: Ny hvid Xbox Series X dropper UHD Blu-ray drevet

28 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i april

28 Mar 2024 |

Sony søsætter satsning på gratis-kanaler med reklamer i Danmark

28 Mar 2024 |