Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSony lancerer BDP-S185 & BDP-S186 med internet - FlatpanelsDK

Sony lancerer BDP-S185 & BDP-S186 med internet

04 Sep 2011 | Rasmus Larsen |

Sonys nye Blu-ray-afspiller BDP-S185 byder på Full HD-film, onlineunderholdning og et stilfuldt design. Den lanceres i oktober til en vejledende pris på 799 kroner.

Sonys nye Blu-ray-afspiller BDP-S185

Sony er klar med en ny prisbillig Blu-ray afspiller, der naturligvis også afspiller DVD og musik-CD’er. Herudover byder afspilleren på filmudlejning via internettet, og en række andre tjenester. Sony er stadig dedikerede til Blu-Ray standarden, der giver langt bedre billedkvalitet og lydkvalitet end på en traditionel DVD-skive. Afspilleren giver dog samtidig nyt liv til gamle DVD-skiver, i og med at BDP-S185 opskalerer DVD-film.

Sony BDP-S185 Blu-ray med internet-adgang
Sony BDP-S185 Blu-ray med internet-adgang

Gå online og få adgang til Sony Entertainment Network med musiktjenesten Music Unlimited, hvor du kan streame mere end syv millioner musiknumre. Sony Entertainment Network indeholder også filmtjenesten Video Unlimited, som byder på de nyeste blockbustere og klassiske filmtitler – en tjeneste vi i Danmark dog må vente på lidt endnu. Endelig kan du streame indhold fra internettet.

Sony BDP-S185 Blu-ray med internet-adgang
Sony BDP-S185 Blu-ray med internet-adgang

Nyt liv til stuen

Sonys nye Bly-ray-afspiller er kompakt, blot 290 mm. bred og udformet i et sort finish (fås også i sølv med modellen BDP-S186). Blu-ray-afspilleren er desuden udstyret med en USB-port, så man kan få adgang til indhold fra en ekstern harddisk. Endelig har Blu-ray-afspilleren et strømforbrug på bare 10 watt og er dermed god ved både miljøet og pengepungen.

Sony BDP-S186 Blu-ray med internet-adgang
Sony BDP-S186 Blu-ray med internet-adgang

- “BDP-S185 er ideel til den, der skal købe sin første Blu-ray-afspiller – uden at skulle ud i en kæmpe investering. Samtidig er afspilleren perfekt til det moderne hjem, hvor vi gerne vil have nem adgang til et bredt udvalg af underholdning,” siger Tomohiro Yokoyama, nordisk produkt- og marketingchef fra Sony.

Pris og tilgængelighed

BDP-S185 / BDP-S186 er tilgængelig fra oktober 2011. Vejledende udsalgspris er 799,- kroner. - Sonys pressemeddelelse, red

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Oversigt: Samsung 2024 TV-skærme

28 Mar 2024 |

Læk: Ny hvid Xbox Series X dropper UHD Blu-ray drevet

28 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i april

28 Mar 2024 |

Sony søsætter satsning på gratis-kanaler med reklamer i Danmark

28 Mar 2024 |

Philips Hue får dybere integration med Samsung TV

27 Mar 2024 |

Amazon Prime Video skal sende Premier League hver lørdag i Danmark

27 Mar 2024 |