Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonDanskerne har flest Tv i hjemmet - FlatpanelsDK

Danskerne har flest Tv i hjemmet

11 Mar 2011 | Rasmus Larsen |

Danskerne er topscorere i Norden, når det kommer til at have flere tv i hjemmet – og vi vil have et tv-abonnement, der gør det muligt at se fjernsyn i flere rum. Det viser ny undersøgelse fra Canal Digital, der har spurgt ind til tv-vanerne i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Danskerne har flest Tv

Vi danskere er det folk i Norden, som har flest tv i hjemmet. I en ny nordisk undersøgelse fra Canal Digital svarer 57 pct. af os, at vi har flere end ét tv i vores hjem. Det overgår vores nordiske nabolande, hvor 55 pct. af finnerne, 52 pct. af svenskerne og 49 pct. af nordmændene svarer, de har flere end et tv i boligen.


Danskerne har flest Tv i hjemmet

- ”Den nordiske undersøgelse bekræfter det, vi også hører fra vores kunder herhjemme. Danskerne er meget interesserede i at kunne se tv i flere værelser i hjemmet, og vi vil ikke forhandle hver aften med ægtefælle og børn om, hvorvidt der skal vises håndbold, musikvideoer eller nyheder på skærmen. Det at have flere tv i hjemmet startede som lidt af en luksus, men i dag er det helt almindeligt, særligt i hjem med større børn,” fortæller Catja Middelboe Andersen, der er kommunikationsdirektør i Canal Digital.

Vi vil ikke ’bindes’ til et tv

Samtidig svarer 9 ud af 10 danskere, at vi ikke vil bindes til ét tv: Vi vil med andre ord kunne se vores tv-kanaler på samtlige fjernsyn i hjemmet – og vi vil ikke betale ekstra for det. - ”Forbrugerne vil have gennemsigtige priser, der er til at forstå. Hos Canal Digital har vi for længst gjort op med de uigennemskuelige abonnementsbetingelser, hvor man ikke rigtig ved, hvad man betaler for. Vi kalder det ”all inclusive” tv-pakker. Vil man se sine tv-kanaler i flere rum, skal man have en digital tv-boks til hvert værelse, men man slipper for at betale kortservice, og samtidig koster det ikke ekstra at få adgang til tv-pakken på op til fire forskellige fjernsyn. Det er den slags gennemsigtighed, vi oplever stor efterspørgsel på blandt vores kunder,” fortæller Catja Middelboe Andersen. Undersøgelsen er foretaget af Canal Digital.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

'Auto-kalibreret' Prime Video-profil introduceres i Sony TV

19 Apr 2024 |

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |

Eksklusivt første kig: Sonys nye 2024 miniLED LCD og OLED TV

17 Apr 2024 |

Sony vender blikket mod 4000 nits som næste skridt for HDR

17 Apr 2024 |