Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reason6’eren HD går i luften med et brag af en kamp - FlatpanelsDK

6’eren HD går i luften med et brag af en kamp

16 Dec 2010 | Rasmus Larsen |

Den 26. december præsenterer Canal Digital sine seere for 6’eren HD, og startskuddet på selve dagen bliver hele tre centrale Premier League-kampe i knivskarp HD-kvalitet. Med nu 17 HD-kanaler tilbyder Canal Digital sine kunder et af landets største og stærkeste udvalg af HDTV. 

6’eren HD kører fra d. 26. december

Anden juledag har Canal Digital en god nyhed til de danskere, der ønsker et lille afbræk fra julens mange arrangementer. Dagen kan nu med god grund tilbringes foran fladskærmen, når 6’eren HD går i luften med hele tre store Premier League-kampe. Dagen starter med Fulham-West Ham-kampen, om eftermiddagen overtager Manchester United og Sunderland arenaen, og om aftenen kan man opleve Aston Villa-spillerne, der møder Tottenham.

6’erne kommer i HD
6’eren kommer i HD d. 26. december

Alt sammen bragt hjem i stuen i en fem gange så skarp billedkvalitet og med Dolby Digital 5.1 surround sound. Alle Canal Digitals kunder med en Local-tv-pakke får adgang til 6’eren HD den 26. december, og allerede den 27. december kan man se frem til top braget Arsenal – Chelsea, der tørner sammen i kampen om London. - ”Vi er stolte over nu med 6’eren HD at kunne tilbyde vores kunder de største sportsbegivenheder i HD-kvalitet – lige nu ikke mindst Premier League-kampene, der jo har enorm interesse herhjemme med udsigt til at følge danske spillere som fx Nicklas Bendtner. Fremover vil Premier League blive vist fast i HD på kanalen, som herudover får et fast HD-vindue fra kl. 21-24, hvor der også vil blive vist nyere film og serier, der er produceret i HD,” siger Catja Middelboe Andersen, kommunikationsdirektør i Canal Digital.

Lost i HD
Lost i HD

FA-Cup og engelske landskampe vil også så vidt muligt blive sendt i HD på den nye kanal. Herudover kan man se frem til hele sidste sæson af ”LOST” og film som fx ”300” og ”Troy” i HD-billedkvalitet.

HD-kanaler med i alle tv-pakker

Canal Digital var de første herhjemme, der kunne tilbyde danskerne en bred vifte af HD-kanaler, og det er fortsat et mål at give kunderne adgang til så meget tv-indhold som muligt i HD-kvalitet. - ”Hos Canal Digital Parabol-tv indgår HD-kanaler i alle vores pakker, så man skal ikke betale ekstra i form af et uigennemskueligt HD-abonnement. Vi tror så meget på HD som fremtidens TV, at vi synes, det er vigtigt, at vores kunder har en nem og enkel adgang til HD-kanalerne,” fortæller Catja Middelboe Andersen. Dermed går 6’eren HD i luften lidt tidligere end først udmeldt, hvor man angav 1. januar 2011. Læs mere på Canal Digitals hjemmeside. Canal Digitals pressemeddelelse, red

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

'Dune 2' kan nu købes og lejes i 4K Dolby Vision & Atmos – se priser

16 Apr 2024 |

Bekræftet: Disney+ får Europa League & Conference League i Danmark

16 Apr 2024 |

Streamingforbruget når nye højder Danmark

16 Apr 2024 |

Altibox udmelder store prisstigninger på tv-pakker

16 Apr 2024 |

DTS:X lander på Disney+ i maj med 18 Marvel-film og Queens-koncert

15 Apr 2024 |

Medie: Disney tæt på store fodbold-rettigheder i Danmark

15 Apr 2024 |