Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonMicrosoft på vej med Internet-boks til Tv'et - FlatpanelsDK

Microsoft på vej med Internet-boks til Tv'et

02 Dec 2010 | Rasmus Larsen |

Internettet bliver mere og mere integreret med fladskærmene. Google har senest lanceret deres Google TV, både indbygget i fladskærme og som separat boks. Apple har lanceret en ny Apple TV, hvor man kan hente og leje videoindhold over nettet. Nu vil Microsoft angiveligt også lege med.

Microsoft vil have en del af TV-kagen

Det var vel næsten forventet, men Microsoft har i de seneste år konstant været et skridt efter de to andre giganter. Apple og Google er begge vokset til at blive magtfulde spillere og med deres seneste indtog ind i fladskærmene, kan Microsoft ikke se til fra sidelinjen.

Xbox 360 får måske snart internet-tjenester
Xbox 360 får måske snart internet-tjenester

Microsoft planlægger derfor at lancere deres egen løsning til fladskærme, hvor der kan ses videoindhold fra nettjenester og tv-kanalernes arkiver. Microsoft vil angiveligt udnytte deres Xbox 360 som et springbræt ind i verdenen af fladskærme og således opdatere Xbox 360 til at inkorporere visse ”internet-på-tv’et”-tjenester. Det fortæller kilder til nyhedsbureauet Reuters. Microsoft har tidligere vist interesse for tv-branchen og har blandt andet investeret i Web-Tv. Ifølge samme kilder vil Microsoft med deres nye tiltag tilbyde interaktive muligheder for at koble op til sociale tjenester såsom Facebook. Endeligt nævnes styring vha. de såkaldte ”gestures”, altså hvor man bevæger sin hånd for at aktivere en hændelse på skærmen, såsom at skifte kanal eller spole frem og tilbage. Google har senest lanceret deres Google TV. Apple har for nyligt lanceret deres Apple TV 2.0. Ingen af disse løsninger findes i Danmark på nuværende tidspunkt.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple tæt på globale rettigheder til FIFAs nye fodbold-VM for klubber

23 Apr 2024 |

Sportsanalytiker: Usikkert om Europa League gør en forskel for Disney+

22 Apr 2024 |

Ny type OLED går i masseproduktion i december 2024

22 Apr 2024 |

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |

'Auto-kalibreret' Prime Video-profil introduceres i Sony TV

19 Apr 2024 |