Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonTiVo giver Canal Digital avancerede Tv-tjenester - FlatpanelsDK

TiVo giver Canal Digital avancerede Tv-tjenester

22 Nov 2010 | Rasmus Larsen |

Canal Digital har indgået aftale med amerikanske TiVo om levering af tjenester til avancerede dekodere med optagefunktion. Canal Digital får i en periode eksklusivrettigheder til dekodere med TiVo-tjenester i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Flatpanels kører i denne uge et stort HDTV-tema. I denne uge bringer vi nyheder, tests og artikler omkring HDTV og kigger nærmere på mulighederne der findes for HDTV på det danske marked, samt tester de danske Tv-udbyderes billedkvalitet. Følg vores store HDTV Tema her.

TiVo og Canal Digital

Canal Digital vil fremover arbejde sammen med TiVo om at levere avancerede Tv-tjenester.

TiVo kommer til Canal Digital
TiVo kommer til Canal Digital

- ”Konkurrencen er hård på det nordiske TV-marked. Det betyder, at Canal Digital skal tilbyde det bedste indhold og de største brugeroplevelser. TiVo er verdensledende inden for avancerede TV-tjenester og har sat en standard for hele branchen, hvad såkaldt brugergrænsesnit angår. Med TiVos innovative løsninger står vi godt rustet til at bevare vores markedsposition, og for Canal Digitals parabol-kunder betyder det, at de vil få adgang til TV-markedets mest avancerede dekoder,” siger Christian Albech, adm. direktør i Telenor Broadcast Holding, som ejer Canal Digital-selskaberne. TiVo var de første til at lancere dekodere med PVR-optagefunktion (Personal Video Recording) og er verdensledende inden for brugervenlighed, hvor seerne nemt kan navigere mellem almindeligt TV-indhold og indhold leveret via web til TV-apparatet. TiVo gør det også muligt for seerne at finde og indspille programmer, som matcher deres interesser efter titel, skuespiller, instruktør, kategori eller søgeord. TiVo-løsningen har også en række funktioner, der med fordel kan benyttes til deling af indhold på et hjemmenetværk. - ”Canal Digital har en meget stærk position i Norden. Vi ønsker at ekspandere uden for USA og er meget glade for at kunne samarbejde med en så stærk aktør i et meget spændende marked,” siger Tom Rogers, President & CEO i TiVo Inc. Læs mere om TiVos unikke brugeroplevelser på www.tivo.com. Se også Canal Digitals hjemmeside.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |

Apple tæt på globale rettigheder til FIFAs nye fodbold-VM for klubber

23 Apr 2024 |

Sportsanalytiker: Usikkert om Europa League gør en forskel for Disney+

22 Apr 2024 |

Ny type OLED går i masseproduktion i december 2024

22 Apr 2024 |