Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonTV fra Stofa rykker ind på mobilen - FlatpanelsDK

TV fra Stofa rykker ind på mobilen

01 Nov 2010 | Rasmus Larsen |

Nu er det slut med at sidde lænket foran husalteret, hvis du vil følge med i dine yndlingsprogrammer. Det er godt nyt til grill-begejstrede, rygere, solbadere og alle de andre, der fremover kan tage tv-programmerne fra stuen og med på deres bærbare, tablet eller smartphone med Tv fra Telia Stofa.

Stofa rykker ind på håndholdte enheder

Filmen er god, og du vil gerne se den færdig. Men øjnene er tunge, og sengen er begyndt at se ualmindeligt fristende ud. Der er altså stor risiko for at falde i søvn på sofaen og vågne radbrækket timer senere. Så er det godt, at du lige om lidt kan tage din iPad med ovenpå og se resten af filmen færdig i sengen.

Stofas nye Web-tv nedbryder de sædvanlige tv-grænser og virker i stedet overalt indenfor husstanden. Når først tv-programmerne har fundet vej ind gennem antennestikket, kan du se dem, hvor du vil på din laptop, smartphone eller tablet. Og skal du på terrassen for at grille, sole dig eller dyrke en røgfyldt last, kan du såmænd også se fodboldkampen færdig der. - ”Det handler for os om at give brugerne så stor frihed som muligt. Vi har for nylig udviklet et nyt produkt, FlexTv, hvor kunderne får udstrakt frihed til at vælge tv-kanaler – og WebTv er endnu et skridt i den fleksible retning”, forklarer Stofas direktør for TV & Content, Jørgen Kristensen.

Nye tv-mønstre

De teknologiske muligheder udfordrer altså det klassiske husalter og måske dermed også det klassiske familie-mønster. - ”Der er selvfølgelig stadig programmer, som samler hele familien foran fladskærmen i stuen. Men ellers er tv-seningen blevet mere spontan og også mere delt op mellem generationerne. Og specielt de unge fjerner sig sjældent og kun nødigt ret langt væk fra deres telefoner og laptops. De er generation ”Always-on”, siger Jørgen Kristensen. Web Tv bliver tilgængeligt for Stofas kunder fra den 1. november, hvor også Stofas applikation ligger tilgængelig i Apple Store. I løbet af november kommer det også til enheder med Googles Android styresystem. Læs mere på www.stofa.dk. - Stofa pressemeddelelse, red

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Netflix' satsning på live-sport begynder at tage form

29 Mar 2024 |

Apple eksperimenterer med sport i 8K 3D

29 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Netflix i april

29 Mar 2024 |

Oversigt: Samsung 2024 TV-skærme

28 Mar 2024 |

Læk: Ny hvid Xbox Series X dropper UHD Blu-ray drevet

28 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i april

28 Mar 2024 |