Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNu kommer filmudlejning på LGs Tv med SF Anytime - FlatpanelsDK

Nu kommer filmudlejning på LGs Tv med SF Anytime

05 Oct 2010 | Rasmus Larsen |

Nu bliver det lettere at leje film direkte fra stuen. LG Electronics og SF Anytime lancerer et nyt samarbejde, som gør det muligt for alle fjernsynskiggere i Norden at leje film, hvis du har et fjernsyn fra LG med internetforbindelse. 

LG og SF Anytime samarbejde

Med dette nye samarbejde mellem LG og SF Anytime bliver det muligt for forbrugere, som køber et LG fjernsyn med internetforbindelse at leje film direkte ved blot at bruge fjernbetjeningen. Denne tjeneste fra SF Anytime vil være tilgængelig i LGs udvalg af smart-TV via deres intuitive Netcast-brugerflade.

LG og SF Anytime
Sådan ser hovedskærmen ud når der skal lejes film fremover

Samarbejdet betyder, at brugeren får adgang til et bibliotek med tusindvis af filmtitler, som er designet til at fungere særlig godt med LGs Magic Motion-fjernbetjening. Med andre ord bliver det lettere end nogensinde før at leje eller købe en film uden at blive fanget i kabler mellem computeren og fjernsynet. - ”Det er utrolig vigtigt for os, at vi er den første leverandør på det nordiske marked som lancerer SF Anytime direkte i dit fjernsyn”, udtaler Kaveh Kiani, produktspecialist for Home Entertainment, LG Electronics. ”Så længe du har et LG fjernsyn med netværk og bredbåndsforbindelse, får du nu en indbygget butik med masser af film, der blot er et klik væk.”

Fra 25. oktober

SF Anytime vil være tilgængelig i LGs fjernsyn fra den 25. oktober. Nye fjernsyn fra LG vil have denne tjeneste installeret på forhånd. Forbrugere, som allerede ejer et LG fjernsyn med internetforbindelse, vil kunne opgradere deres Netcast funktion for at få adgang til denne tjeneste fra SF Anytime. Samarbejdet med SF Anytime er blot et led i LGs større investering i intelligente netværkstilsluttede fjernsyn, som gør det lettere at dele indhold fra internettet såvel som den vanlige programflade. LG tilføjer, at man allerede nu kan se videoklip fra Youtube, billeder fra Picasa eller weekendvejret fra AccuWeather via LGs Netcast. - LGs pressemeddelelse, red

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |

Apple tæt på globale rettigheder til FIFAs nye fodbold-VM for klubber

23 Apr 2024 |

Sportsanalytiker: Usikkert om Europa League gør en forskel for Disney+

22 Apr 2024 |