Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNy Blu-ray-afspiller til 3D fra Panasonic - FlatpanelsDK

Ny Blu-ray-afspiller til 3D fra Panasonic

23 Aug 2010 | Rasmus Larsen |

Panasonic lancerer nu DMP-BDT100, en ny og tynd Blu-Ray-afspiller med Full-HD samt 3D-teknologi. Enestående billed- og lydkvalitet udmærker den nye afspiller med teknologiske rødder i Hollywood, siger Panasonic.

FlatpanelsDK følger i disse dage (1-10. september) verdens største forbrugerelektronikmesse IFA 2010 direkte fra Berlin. Læs om alle nylanceringerne og trends fra IFA 2010 på forsiden eller på vores IFA 2010 Tema side. Tilmeld dig også vores Nyhedsbrev eller RSS feeds..


Panasonic DMP-BDT100

I næsten 20 år har Panasonic haft et udviklingslaboratorium i Hollywood, Panasonic Hollywood Laboratory (PHL). Sammen med verdens førende filmstudier har Panasonic forsket og udviklet teknikker til optimal billedvisning. Den nye afspiller er baseret på de teknikker, og gør det muligt at reproducere 3D-materiale i absolut højeste kvalitet i forhold til dybde, skarphed og farvegengivelse.

Panasonic DMP-BDT100
Panasonics nye 3D Blu-ray-afspiller hedder DMP-BDT100


Panasonic lover, at ud over at billedkvaliteten er i top, så er afspilleren også hurtig. Med funktionen Ultra Fast Booting tager det kun 0,5 sekund at opstarte afspilleren for at kunne afspille en film. BDT100 er tyndere i designet end storebroderen, DMP-BDT300, og måler nu kun 59 mm i højden.

Netværksmuligheder

DMP-BDT100 har flere netværksmuligheder. Afspilleren er klargjort til at gå på det trådløse netværk, så du ikke behøver trækker kabler rundt i huset. Via funktionen VIERA CAST tilbydes en række muligheder for streaming, blandt andet med populære tjenester såsom YouTube og Picasa. Afspilleren er også DLNA-kompatibel, så du kan afspille højtopløselige formater som MKV og DivX Plus HD.

Panasonic DMP-BDT100
Panasonics nye 3D Blu-ray-afspiller hedder DMP-BDT100


BDT-100 kan også læse billed-formater som JPEG og film-formater som AVCHD, MPEG2 fra både digitale- og video-kameraer via de integrerede SD- eller USB-indgange. Naturligvis kan afspilleren også vise det 3D-materiale, der er blevet indspillet med Panasonics nye 3D-videokamera for forbrugere: HDC-SDT750.

Panasonic DMP-BDT100
Panasonics nye 3D Blu-ray-afspiller hedder DMP-BDT100


Yderligere funktioner:

PHL Reference Chroma Processor Plus:
PHL Reference Chroma Processor Plus er en avanceret teknik til at behandle billeder. Hvert pixel i videosignalet behandles vertikalt, så farvedata reproduceres med den dobbelte nøjagtighed ved afspilning i forhold til andre systemer. Det giver farver og skarphed så tæt på originalkilden som muligt.

Forbedret konvertering til Full-HD:
Med P4HD-processoren konverteres dine gamle DVD-film til Full-HD.

96-kHz Re-master:
Med funktionen 96-kHz Surround Re-master forbedres lydkvaliteten på CD’er og andre lydkilder. Lydinformationen analyseres og forstærkes for at skabe den bedst mulige lydkvalitet.

Tilgængelighed og pris:

DMP-BDT100 er tilgængelig i butikker fra slutningen af august. Den vejledende pris er 2.499 DKK.

Panasonic pressemeddelelse, red

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |