Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonOplev alle Wozniackis French Open-kampe i HD - FlatpanelsDK

Oplev alle Wozniackis French Open-kampe i HD

18 May 2010 | Rasmus Larsen |

Om en uge får du som seer mulighed for at følge alle Caroline Wozniackis kampe på tætteste hold, når French Open skydes i gang. Canal Digital giver nemlig nu danskerne mulighed for at opleve alle topspillerne i aktion til French Open – og det bliver i bedste billedkvalitet og med formidabel lyd.

FlatpanelsDK kører i disse dage et HD Tema, hvor vi kigger på VM 2010, der sendes i HD, fortæller om nyheder på HD-fronten og bringer en stor test af billedkvaliteten på de forskellige tv-udbyderes net.

French Open i HD

For første gang nogensinde kan Canal Digital sammen med Eurosport HD nu tilbyde deres seere alle French Open-kampene i en så knivskarp kvalitet, at det føles, som var man selv tilstede på det franske Roland Garros Stadium. Eurosport HD sender masser af timers tennis fra turneringen – her i blandt samtlige af Caroline Wozniackis kampe, som alle sendes i HD-kvalitet. - ”Vi gør vi altid vores ypperste for at give vores kunder den bedste sportsoplevelse. HD-billedkvaliteten er som skabt til sport, hvor det virkelig tilføjer en helt ny dimension af intensitet for seerne. Derfor er det vigtigt for os at kunne udbyde så meget sport som muligt i HD. Det gør simpelthen seeroplevelsen langt bedre, og derfor glæder det os også rigtig meget, at vi i år kan tilbyde et fantastisk program af toptennis i den bedste kvalitet”, siger Catja Middelboe Andersen, kommunikationsdirektør hos Canal Digital.

“Caroline
Caroline Wozniacki

Som Canal Digital-kunde er man således gennem sit abonnement sikret masser af French Open i HD, og man kan på den måde følge danskeren Caroline Wozniacki i aktion, mens hun – forhåbentlig – kæmper sig til tops ved den prestigefulde tennisturnering og derved kommer endnu tættere på titlen som verdens bedste, kvindelige tennisspiller. - ”Ved at sende French Open i HD-kvalitet åbner vi for alvor op for en helt ny verden, hvor seeren vil blive forbløffet over den ekstreme detaljegrad, hvor selv hårene på tennisbolden og grusstøvet i luften vil være synlige – og med Wozniackis afgørende kampe er der for danskerne lagt op til den mest spændende French Open til dato”, siger Catja Middelboe Andersen. HD-kampene kan opleves, uanset om man er parabol- eller kabel-kunde via Family Mix eller digitalt spejl. Man skal dog have en HD-ready fladskærm, en HDTV-box og adgang til HD-kanaler. Canal Digital udbyder på nuværende tidspunkt 14 HD-kanaler i sine kanalpakker. Læs mere om de forskellige tv-pakker og HD-kanaler på www.canaldigital.dk French Open transmitteres også i 3D over parabol. FlatpanelsDK er i Frankrig i denne periode for at følge kampene og komme bag 3D systemerne, der bruges hertil. Så følg med i næste uge, hvor vi bringer en artikel omkring dette. - Canal Digitals pressemeddelelse, red

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |