Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonFå Canal Digital på Samsungs Tv uden boks - FlatpanelsDK

Få Canal Digital på Samsungs Tv uden boks

06 May 2010 | Rasmus Larsen |

Synes du, det er kompliceret med to fjernbetjeninger og digital modtagerboks? Så har Samsung og Canal Digital løsningen. Nu kan du nemt og bekvemt styre dine kanaler fra en parabolantenne. For første gang nogensinde bliver et Tv med indbygget satellit-modtager, officielt godkendt af Canal Digital, lanceret i Danmark.
Bag tv’et står tv-producenten Samsung, som sikrer, at Canal Digitals kunder kan få alle HDTV-kanaler direkte ind i skærmen.

DVB-S åbner for Canal Digital uden boks

Stadig flere Canal Digital kunder har Canal Digitals Multi-room funktion, der gør, at man kan se tv i flere værelser uden af det koster ekstra. Med lanceringen af Samsungs nye, integrerede satellitmodtager bliver det fremover endnu nemmere for Canal Digitals kunder at finde gode løsninger til, hvor tv-skærmen skal placeres.

Med Samsungs nye tv-modeller kan man nemlig modtage signaler direkte fra en satellit helt uden en separat digital boks. Med en satellit-tv-modtager indbygget i tv-skærmen er det muligt at navigere mellem Canal Digitals kanaler med kun én fjernbetjening.

Samsung 8000 serien
Samsung 8000 serien

- ”Vi vil have, at det skal være så enkelt som muligt at nyde vores brede udbud af tv-kanaler – ikke mindst Canal Digitals store udbud af HDTV. Med Samsungs nye Tv har det aldrig været nemmere at få de bedste og skarpeste tv-kanaler lige ind i det værelse, man ønsker,” siger Catja Middelboe Andersen, kommunikationsdirektør hos Canal Digital.

For at kunne modtage det brede udbud af Canal Digitals kanaler direkte ind i en af Samsungs nye fjernsynsmodeller med indbygget satellitmodtager skal man sikre sig, at skærmen har et indbygget CA-modul og et programkort. Derefter skal man blot sikre sig, at parabolkablet er sat til fjernsynet.

You need the latest flash-plugin to view this page. Download here

Dermed kan man modtage perlerækken af kvalitetsprogrammer fra Canal Digital også i den skarpe HD-kvalitet. Totalt har Canal Digital med sine 14 HD-kanaler et af Danmarks største udvalg af HDTV – herunder Animal Planet, Eurosport HD og BBC HD. Canal Digital vil kunne tilbyde CA-modul produktet fra den 1. juni 2010.

- ”Det bliver langt mere fleksibelt at modtage tv via satellit med vores nye modeller med indbygget satellit-modtager. På den måde sikrer vi, at det bliver mere praktisk for vores kunder, og så slipper man også for at finde plads til boksen under tv’et,” siger Ulrik Hvid, salgschef for tv-apparater hos Samsung.

Samsung lancerer nu LED-, LCD- og Plasma-tv med indbygget satellitmodtager, blandt andet LED-tv i 8- og 7- serien samt nogle i 6-serien. Desuden lanceres 5-, 6-, og 7-serien i Plasma og LCD både med og uden satellitmodtager.

Læs mere om Canal Digitals HDTV her.

Læs også mere om Samsungs 2010 modeller med DVB-S tuner til parabol/satellit.

- Canal Digitals pressemeddelelse, red

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |