Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reason<div class="billede"><img src="billeder/mini-puredepth.jpg" alt="PureDepth 3D OLED"></div>PureDepth laver 3D uden briller med OLED - FlatpanelsDK PureDepth 3D OLEDPureDepth laver 3D uden briller med OLED">

PureDepth 3D OLED
PureDepth laver 3D uden briller med OLED

12 Feb 2010 | Rasmus Larsen |

Virksomheden PureDepth meddeler,, at de har købt patenter, der gør dem i stand til at skabe og markedsføre Multi-layer OLED paneler. At OLED panelerne kan skabes i flere lag åbner op for 3D effekt uden brugen af 3D briller.

3D uden 3D briller med OLED

OLED teknologien er stadig et varmt emne selvom det går sløvt med at få den udbredt. Den har dog senest fået sit gennembrug i de små håndholdte enheder, såsom mobiltelefoner, og herfra forventes den at tage skridtet op til større enheder.

PureDepth 3D OLED
PureDepth 3D OLED


PureDepth MLD (Multi-Layer Displays) har hidtil arbejdet med LCD paneler, men nu har de købt et patent, der gør dem i stand til at producere og markedsføre 3D OLED skærme. Det unikke i patentet, er, at OLED panelene kan placeres i flere lag.

Ægte dybdeeffekt

3D effekten kan opnås i flere niveauer ved at tilføje det antal OLED paneler man ønsker, så der f.eks. kan skabes yderligere dybdeniveauer i billedet ved at anvende 5 OLED paneler frem for 2. PureDepth proklamerer, at deres 3D OLED teknologi er overbevisende og giver en virkelig perception af dybde (frem for simuleret) i OLED panelet.

PureDepth forventer at markedsføre 3D OLED paneler til små håndholdte enheder, såsom mobiltelefoner og håndholdte videoafspillere.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |