Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPlanlæg din tv-aften i HD - FlatpanelsDK

Planlæg din tv-aften i HD

12 Nov 2009 | Rasmus Larsen |

Canal Digital går i dag i luften med Danmarks første oplevelses-site om HDTV. Her kan man løbende få inspiration til sin HD-Ready fladskærm og opleve nye smagsprøver på op mod 100 spændende tv-programmer, optaget i HD og klar til at ramme fladskærmen hjemme i stuen.   

Canal Digital Danmark går nu nye veje for at vise, hvor meget lækkert HD-indhold man kan forsyne sin fladskærm med. HD-indholdet er nemlig vokset eksplosivt de seneste par år, og med DR’s nye HDTV-kanal kan de danske tv-seere se frem til endnu mere dansk produceret HD-indhold. Der har således aldrig før været så meget godt tv-indhold i den knivskarpe HD-kvalitet – og med Canal Digitals nye HDTV-site kan man nu få masser af smagsprøver på de absolut fedeste HDTV-produktioner.  

Canal Digital HDTV site
Canal Digital HDTV Site

- ”HDTV er for den kvalitetsbevidste forbruger, som går efter den fulde nydelse og den ekstra oplevelse. Hvad enten det er BBC’s ”Den Blå Planet”, Premier League fodbold eller en god film giver HD-formatet os fuldt tryk på farvenuancerne, detaljerne og ikke mindst lyden,” siger kommunikationschef Catja Middelboe Andersen fra Canal Digital Danmark og fortsætter: - ”Som mange andre i branchen har vi nok haft en tendens til at tale lidt for meget om teknik og alt for lidt om indhold, og det skal vores nye HDTV-site råde bod på. HDTV skal opleves, og her er online mediet fantastisk til at komme rigtig bredt ud. Vores mål er at vise eksempler på alt det lækre HD-indhold, der vises på vores HD-kanaler, og vi håber på denne måde at kunne inspirere endnu flere danskere til at udnytte deres fladskærm fuldt ud.”

Discovery HDTV
Discovery HD

Canal Digitals nye HDTV-site er udviklet i samarbejde med det prisvindende webbureau In2Media, og det er verdens første HDTV-site af sin art med fuldt fokus på en markant visuel præsentation af fremtidens overlegne tv-format. Sitet vil løbende blive opdateret med nye HDTV-produktioner og er således ment som et udstillingsvindue, der vil vise, hvad HDTV-programfladen byder på her og nu. Sitet leverer desuden en nem og letforståelig indføring i HDTV-verdenen og giver svar på alt lige fra, hvilket udstyr man skal have for at se tv i HD til, hvad begrebet ”Full HD” egentlig dækker over. Canal Digital er førende inden for HD-kanaler i Danmark med i alt 13 HDTV kanaler. Læs mere om HDTV-kanalerne og lad dig bjergtage af oplevelserne på hdtv.canaldigital.dk Læs også mere om Canal Digitals forskellige HDTV programpakker her - Canal Digitals pressemeddelelse, red

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |