Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonBoxer skyder Tv-krigen i gang - FlatpanelsDK

Boxer skyder Tv-krigen i gang

26 Oct 2009 | Rasmus Larsen |

Vores store HDTV tema ruller! Vi bringer nyheder, anmeldelser og artikler og kigger nærmere på mulighederne der findes for HDTV og digitalt Tv på det danske marked. Følg vores store HDTV og Digitalt Tv Tema her

De store udbydere som Canal Digital, YouSee, Viasat og Boxer skyder nu Tv-krigen i gang. Senest sænkede Canal Digital deres priser på den mindste pakke til 99 kr. med 3 HD kanaler, og nu sænker Boxer prisen på deres Boxer Mini pakke til 49 kroner. Tv-krigen er i gang!

Boxer har sænket prisen på deres mindste Tv-pakke fra 89 kroner til 49 kroner om måneden. Tv-pakken er den såkaldte Boxer Mini, som er mulig at bestille fra 31. oktober, hvor det digitale sendenet går i luften.

Boxer Mini pakken indeholder TV2 News, TV2 Charlie, Kanal 4, Kanal 5, svensk TV4, norsk TV2 samt tyske ARD.
Herudover kan man også få TV2, DR1, DR2, DR Update, DR HD, DR K og DR Ramasjang vha. antenne, men det forudsætter ikke abonnement hos Boxer. Disse kanaler er helt gratis tilgængelige.


Boxers maskot, Robert


Med en digital modtagerboks og kortafgiften (som Boxer glemmer at fortælle noget om) bliver prisen 1366 kroner for et helt år. Løsningen kræver en antenne, som enten skal monteres på taget (eller allerede er det) eller en stueantenne, hvis du bor i et område med god dækning.

Med blot 7 kanaler virker det seneste indspark fra Boxer således ikke sensationelt. Specielt ikke taget i betragtning, at Canal Digital eksempelvis kan tilbyder hele 23 digitale kanaler samt 3 ægte HDTV kanaler for 99 kroner per måned eller 1867 kroner for et helt år.
Vi har samlet en oversigt over priserne hos de forskellige udbydere for digitalt Tv og HDTV, som kommer online senere på ugen.

Bemærk, at den digitale overgang d. 31. oktober kun vedrører folk med husantenne, og således ikke kabel-tv og parabol. Læs mere om den digitale overgang d. 31. oktober her: Digitalt Tv og HDTV

Følg også med i vores store HDTV og Digitalt Tv Tema, hvor vi de kommende uger tagen pulsen på markedet for HDTV og digitalt Tv.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Oversigt: Samsung 2024 TV-skærme

28 Mar 2024 |

Læk: Ny hvid Xbox Series X dropper UHD Blu-ray drevet

28 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i april

28 Mar 2024 |

Sony søsætter satsning på gratis-kanaler med reklamer i Danmark

28 Mar 2024 |

Philips Hue får dybere integration med Samsung TV

27 Mar 2024 |

Amazon Prime Video skal sende Premier League hver lørdag i Danmark

27 Mar 2024 |