Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonUdvalgte kampe i SAS-Liga sendes i HD kvalitet - FlatpanelsDK

Udvalgte kampe i SAS-Liga sendes i HD kvalitet

02 Jul 2009 | Rasmus Larsen |

Vores store HDTV tema ruller! Vi bringer nyheder, anmeldelser og artikler og kigger nærmere på mulighederne der findes for HDTV og digitalt Tv på det danske marked. Følg vores store HDTV og Digitalt Tv Tema her

TV2 Sport HD vil sende to udvalgte kampe fra hver spillerunde i HD (high definition) kvalitet. TV2 Sport HD har dog ikke rettighederne til de helt store kampe.

Når den danske fodboldsæson fløjtes i gang den 18. juli, er TV 2 SPORT på banen med flere kampe fra SAS Ligaen end nogen anden kanal. Med 99 kampe i løbet af sæsonen, tegner TV 2 SPORT sig for halvdelen af den samlede tv-dækning, og som noget nyt bliver to kampe i hver spillerunde også produceret i High Definition og sendt på TV 2 SPORT HD. Sådan lyder det fra TV2 Sport HD.

TV2 Sport HD har dog ikke rettighederne til de store SAS-Liga kampe, men alligevel er det spændende, at HD nu også har fundet vejen til mere traditionel og løbende sportstransmission herhjemme, som uden tvivl vil fungere som en kraftig driver fremover.

SAS Liga
SAS-Liga


- "Det faktum at SAS Ligaen nu spredes ud på fire kanaler, har været med til at skabe en vis usikkerhed blandt fodboldfans. Vi bliver dagligt kontaktet af seere, som er i tvivl om, hvor de kan følge deres favorithold. Derfor gør vi nu en ekstra indsats for at informere vores kunder, før sæsonen starter om blot et par uger. Kampagnen signalerer to ting, nemlig at vi har et fantastisk kompetent team af værter, kommentatorer og eksperter, samt at vi er den tv-kanal, der ubestridt har mest SAS Liga på skærmen", siger TV 2 SPORTs administrerende direktør Claus Bretton-Meyer.


Ud over SAS Ligaen har TV 2 SPORT også rettighederne til den næstbedste række, 1. Division, hvorfra der som hovedregel sendes live om lørdagen. Dertil kommer kampe fra Europas mest prestigefyldte klubturnering, UEFA Champions League, samt den nye UEFA Europa League (tidligere UEFA Cup), den franske Ligue 1, den russiske Premier League og stribevis af VM-kvalifikationskampe fra Europa og Sydamerika forud for næste års slutrunde i Sydafrika.

SAS Liga i HD kvalitet fra 1. Til 3. Spillerunde
Alle kampe markeret med fed, sendes i HDTV kvalitet.

Lørdag den 18. juli
17.00 LørdagsBold: FC Midtjylland – Esbjerg

Mandag den 20. juli
19.00 MandagsBold: AGF – AaB

Lørdag den 25. juli
17.00 LørdagsBold: OB – SønderjyskE

Mandag den 27. juli
19.00 MandagsBold: Randers FC - AGF

Lørdag den 1. august
17.00 LørdagsBold: SønderjyskE – Esbjerg

Mandag den 3. august
19.00 MandagsBold: AGF - OB

LørdagsBold og MandagsBold sendes direkte fra stadion med optakt, interviews, reportager og reaktioner fra kampenes hovedpersoner - både på TV 2 SPORT og TV 2 SPORT HD

Læs mere om HD og mulighederne for HDTV i dag i vores store HDTV Tema

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Oversigt: Samsung 2024 TV-skærme

28 Mar 2024 |

Læk: Ny hvid Xbox Series X dropper UHD Blu-ray drevet

28 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i april

28 Mar 2024 |

Sony søsætter satsning på gratis-kanaler med reklamer i Danmark

28 Mar 2024 |

Philips Hue får dybere integration med Samsung TV

27 Mar 2024 |

Amazon Prime Video skal sende Premier League hver lørdag i Danmark

27 Mar 2024 |