Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonHDTV: TV3 HD officiel - FlatpanelsDK

HDTV: TV3 HD officiel

26 May 2009 | Rasmus Larsen |

Vores store HDTV tema ruller! Vi kigger nærmere på mulighederne der findes for HDTV på det danske marked i dag, og hvad vi kan forvente os indenfor overkommelighed fremtid. Følg vores store 2-ugers HDTV tema her: HDTV Tema

Danskerne kan begynde at glæde sig. Viasat og TV3 er i fuld gang med at planlægge en ny HD-kanal, der kommer til at levere samme populære underholdning, som de resterende kanaler i TV3-familien. Målsætningen er at lancere HD-kanalen inden for et år. Mange spår HD som fremtidens TV, men udbuddet af danske kanaler i HD er stadig begrænset. Heldigvis er en ny dansk HD-kanal på vej, der ligesom de andre TV3-kanaler vil byde på underholdning i høj kvalitet: Sport med SAS-ligaen, UEFA Champions League, Europa League men også NFL. Dette suppleres med blandt andet film. Viasat vil samarbejde med både distributørerne af den kommende kanal og forbrugerne for at sikre, at den nye HD-kanal kommer til at levere det indhold, som efterspørges af markedet.

Kim Poder, Viasat
Kim Poder, Viasat

- ”Viasat tilbyder i dag fire HD-kanaler. Den femte kommer til november med DRs HD-kanal, og nu er vi i gang med at planlægge en TV3-kanal i HD. Viasats strategi på HD er netop at udbygge med kvalitetskanaler. Vi er meget bevidste om, at det ikke kan betale sig bare at fylde på med HD-kanaler for at øge antallet. Det er kun interessant, hvis underholdningen er i orden. Derfor vil vi også bruge tid på at undersøge, hvad forbrugerne efterspørger, inden vi lægger os fast på den nye HD-kanals indhold. Vi ved, at mange danskere har investeret i HD-Ready fladskærme, men de har ikke nødvendigvis adgang til HDTV. Hvis deres interesse for et HD-abonnement skal vækkes, så skal det selvfølgelig være med kanaler, de elsker at se,” siger administrerende direktør for Viasat, Kim Poder.

Selvom TV3 familiens nye HD-kanal først ser dagens lys til næste år, så kan det godt betale sig for mange danske TV-seere at overveje, om de gerne vil se HDTV. De danskere, som skal vælge et digitalt TV-signal, når det analoge TV-signal på det jordbaserede sendenet slukker d. 31. oktober, bør tage HD med i deres overvejelser. - ”De TV-seere, som er berørte af, at det analoge TV-signal til stue- og tagantennen slukker, er forhåbentlig godt klar over, at de skal træffe et valg for at undgå at miste signalet. Men de skal gøre sig nogle overvejelser inden, og her bør HD være inde i billedet. Vælger de for eksempel en parabol-, kabel- eller en bredbånds-TV løsning, så er de HD- og fremtidssikret. Der er rigeligt med kapacitet på disse TV-platforme, hvilket betyder, at distributørerne kan tilbyde flere og flere HD-kanaler. Det gælder ikke alle platforme, og derfor skal man lige tænke sig om en ekstra gang, inden man vælger TV-løsning,” fortæller Kim Poder. Den kommende HD-kanal fra TV3 vil være tilgængelig med en parabolløsning hos Viasat og blive tilbudt til Viasats samarbejdspartnere på kabel og via bredbånd (IP). Den nye kanal vil sammen med DRs kommende HD-kanal være tilgængelig med Viasats Bonus-pakke, som alle kunder har adgang til. Med en HD-boks får kunderne de to nye HD-kanaler gratis. I dag tilbyder Viasat TV2SPORT HD, TV1000 HD, National Geographic HD og MTVN HD.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |

'Auto-kalibreret' Prime Video-profil introduceres i Sony TV

19 Apr 2024 |

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |