Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reason<div class="billede"><img src="billeder/mini-panasonicbd80.jpg"></div>Blåt forår: Nye Blu-ray produkter fra Panasonic - FlatpanelsDK Blåt forår: Nye Blu-ray produkter fra Panasonic ">

Blåt forår: Nye Blu-ray produkter fra Panasonic

12 Mar 2009 | Panasonic |

Panasonic lancerer nu hele seks Blu-ray-produkter, en masse nye opgraderinger samt den nye interaktive tjeneste Viera Cast. Verdens første portable Blu-ray-afspiller er at finde i forårets line-up, som også byder på to nye afspillere og komplette hjemmebiograf-systemer. 

Rigtig mange danskere har allerede anskaffet sig et HD-ready tv, og mange flere følger snart efter. Nu er det tid til at koble tv’erne op med alle fordelene fra Blu-ray teknologien. I forårets nyheder fra Panasonic er der ikke kun lagt vægt på billed- og lydkvalitet, men også adgang til nye interaktive tjenester og ekstramateriale.

Forårets nyheder er kompatible med BD-Live, der giver mulighed for at hente ekstramateriale, quiz’er og baggrundsinfo via internettet. Som noget nyt introducerer Panasonic også den såkaldte Viera Cast-funktion, der er en gratis nettjeneste, der giver direkte adgang til online materiale og portaler såsom Youtube, online fotoalbum hos Picasa samt en lang række andre tjenester såsom aktiekurser og vejrmeldinger.

Panasonic BD60
Panasonic BD60


BD80 og BD60: Blu-ray når det er bedst
De nye Blu-ray-afspillere DMP-BD80 og DMP-BD60 tager tråden op fra de populære forgængere, BD55 og BD35, men tilsætter ny og forbedret lyd- og billedbehandlingsteknologi samt en mængde forskellige netværksfunktioner. Afspillerne er udstyret med Panasonics egenudviklede videosignalsteknologi, PHL Reference Chroma Processor Plus, der behandler hver enkelt pixel på Blu-ray diskene både vertikalt og horisontalt.
Resultatet er et billede, der ligger så tæt som muligt på originalen med detaljeret billedgengivelse, følsomme panoreringer og troværdige bevægelser. DVD-materiale og indspilninger i standardopløsning 576i/p eller i 720p opskaleres også til 1080p.

Panasonic BD80
Panasonic BD80


Begge afspillere er udstyret med en lyddekoder, der er kompatibel med det seneste 7.1 – lydformat, som i dag er standard. De har også begge den såkaldte ’96-kHz Surround Re-master’-funktion, der giver et mere kompleks og realistisk lydbillede. DMP-BD80 er desuden udrustet med en udgang for analogt 7.1- lyd såvel som den nye ’192kHz D/A 192kHz D/A’-omformer, der sender signalet ud i bedste kvalitet til modtagere, der ikke er kompatible med HDMI.

SD-kortlæsere er standard i afspillerne og gør det bl.a. muligt at afspille AVCHD-materiale, der er den internationalt anerkendte standard for indspilning af højtopløst materiale i HD-videokameraer. Modellerne er udrustede med Viera Cast-funktionen og er desuden BD-live kompatible.

DMP-B15: Verdens første portable Blu-ray-afspiller
Med B15 sender Panasonic verdens første portable Blu-ray afspiller på markedet. Med et kompakt format, stilrent design samt en fladskærm i 16:9- format er DMP-B15 den perfekte rejsekammerat.

Den portable afspiller giver naturligvis fuld fornøjelse af højtopløst materiale overalt samtidigt med, at du kan koble afspilleren til et HD-tv via HDMI, når du er derhjemme.

Panasonic DMP-B15
Panasonic DMP-B15


Afspilleren er udrustet med SD-kortaflæser, samt en LAN-port for opkobling af forskellige webtjenester såsom Youtube og Picasa.

SC-BTX70, SC-BT205 og SCBT200: Tre nye hjemmebiograf-systemer med Blu-ray
Panasonic lancerer også tre helt nye hjemmebiograf-systemer med Blu-ray, der alle er udstyret med Viera Cast og BD-Live.

SC-BTX70 er et 2.1- kanalers system i et slankt design, som med sine to kompakte fronthøjtalere virkelig kommer til sin ret sammen med et fladskærmstv. På trods af at systemet kun har to højtalere og en subwoofer giver systemet 7.1- lydoplevelse takket være Panasonics surrondsound-teknologi og specielle højttalerkonstruktion.

Ud over muligheden for at fodre enheden med forskellige optiske medier, er det også muligt at koble en iPod til, og afspille materialet over stuens hjemmebiografsystem.

SC-BT205 og SCBT200 er begge systemer med front- og centerhøjtalere samt subwoofer af Kelton- typen. Modellerne er kendetegnet ved, at de giver et fyldigt lydbillede og samtidigt tager hensyn til strømforbruget. Blandt andet justeres strømforbruget automatisk efter styrken i lydsignalerne, og på denne måde spares hele 20 procent sammenlignet med forgængeren SC-BT100.

Lanceringsdatoer og priser
  • DMP-BD80 kommer på markedet til marts og kommer til at koste 3499DKK DKK
  • DMP-BD60 kommer på markedet til marts til en vejledende udsalgspris på 2999DKK
  • DMP-B15 kommer på marked til juni til en vejledende udsalgspris på 6499 DKK
  • SC-BT205 kommer på marked til juni til en vejledende udsalgspris på 7499 DKK
  • SC-BT200 kommer på marked til maj til en vejledende udsalgspris på 6999DKK
  • SC-BTX70 kommer på marked til juni til en vejledende udsalgspris på 7499DKK

    - Panasonics pressemeddelelse, red
  • Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

    Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

    Flere nyheder

    Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

    25 Apr 2024 |

    1 million har oprettet login på DRTV

    25 Apr 2024 |

    Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

    25 Apr 2024 |

    Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

    24 Apr 2024 |

    Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

    24 Apr 2024 |

    Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

    24 Apr 2024 |