Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reason<div class="billede"><img src="billeder/mini-funaibluray.jpg"></div>IFA 2008: Funai LCD-TV med indbygget Blu-Ray - FlatpanelsDK IFA 2008: Funai LCD-TV med indbygget Blu-Ray">

IFA 2008: Funai LCD-TV med indbygget Blu-Ray

05 Sep 2008 | Rasmus Larsen |

IFA 2008 er en af verdens største elektronikmesser og Flatpanels er i disse dage taget til Berlin, Tyskland, for at følge IFA messen på tæt hold. IFA messen benyttes blandt andet til at præsentere og lancere nyheder indenfor produkter, teknologier, trends mm.
Flatpanels har derfor oprettet en separat IFA temaside, hvor vi bringer alle nyhederne fra den gigantiske Berlin messe. Find temasiden her: IFA 2008 tema


2008 har været Blu-Ray’s år, og 2009 ser kun ud til at tage Blu-Ray formatet til nye højder. Dette illustreres blandt andet af Funai planer om at føre et LCD-TV med indbygget Blu-Ray afspiller på markedet i løbet af sommeren 2009.

Funai er ikke det første brand man tænker på, når man tænker Tv, men ikke desto mindre har de hvert fald konkrete planer om at føre deres Blu-Ray satsning ud i verden. Funai trækker på deres erfaring, for allerede i dag leverer de Tv løsninger med indbygget DVD til en række andre producenter.


Funai LCD-TV med indbygget Blu-Ray afspiller


I første omgang er Tv’et kun annonceret i USA, men med Funais nuværende produktion, kan vi muligvis se outsourcing af modulerne, så andre, mindre producenter, kan lancere LCD-TV med indbygget Blu-Ray.

Der er ingen officielle indikationer omkring prisniveauet, men der spekuleres i blot en beskeden forøgelse, da Funai allerede i dag sælger separate Blu-Ray afspillere til omkring 300 US dollars.
Uofficielt forlyder det fra kilder, at man forventer en pris mellem 1100 og 1300 US dollars for en 42 tommer Full HD version af Tv’et.

Tv’et er endnu kun bekræftet for det amerikanske marked. Her forventer man at lancere det i løbet af sommeren 2009.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |

Apple tæt på globale rettigheder til FIFAs nye fodbold-VM for klubber

23 Apr 2024 |

Sportsanalytiker: Usikkert om Europa League gør en forskel for Disney+

22 Apr 2024 |

Ny type OLED går i masseproduktion i december 2024

22 Apr 2024 |