Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reason<div class="billede"><img src="billeder/mini-viewsonicvx55.jpg"></div>ViewSonic klar med VX55 skærmserie - FlatpanelsDK ViewSonic klar med VX55 skærmserie">

ViewSonic klar med VX55 skærmserie

05 Jul 2007 | ViewSonic |

Pressemeddelelse fra ViewSonic, red

Med modellerne i ViewSonics nye VX55-serie forøges de 'indbyggede fordele', idet VX2055wmb/wmh (20") og VX2255wmb/wmh (22") er forsynet 1.3 megapixel webcam og mikrofon - integreret i rammen. Funktionerne i disse bredformatskærme, som bygger på Windows Vista platformen, passer til dagens digitale livsstil og imødekommer kravene fra det voksende antal brugere, der arbejder 'virtuelt' på deres arbejdsplads. De nye skærmmodeller har desuden et lækkert design i to farvemuligheder med 'blank finish' - piano-sort eller tangent-hvid.

"ViewSonic har i 2006 introduceret adskillige 'først på markedet-skærmmodeller', blandt andet modeller med 2ms responstid og med indbygget iPod® docking station," fremhæver Peter Falbe, country manager ViewSonic Danmark.
"Og nu viser vi igen vejen ved at imødekomme den digitale livsstils-trend og de stigende brugerkrav ved at integrere nye features i vores innovative skærmmodeller, som f.eks. nemt tilgængelige USB-porte og webcam, samt stemme- og video-optagelse."

Highslide JS


Personer bruger i dag computere til et stigende antal forskelligartede opgaver, som stiller større krav til hele computersystemet, inkl. skærmen. ViewSonics nye 55-serie byder på fremragende features, der imødekommer sådanne voksende krav. Det integrerede webcam og den indbyggede mikrofon giver fordel ved den voksende benyttelse af IP-telefoni og gør skærmene egnede til kommunikation med familie, venner og arbejdsforbindelser. En 1680 x 1050 opløsning skaber klare, skarpe billeder, mens en hurtig 5ms responstid forhindrer slørede billeder, og øger billedkvaliteten af videosamtaler, film og spil. Bredformatets større areal tillader 'multitasking', som f.eks. at arbejde med forskellige dokumenter eller applikationer uden at skulle 'bladre'.

Til de mange brugere, der tilbringer utallige timer ved skrivebordet både på arbejde og derhjemme, tilbyder de nye skærmmodeller i 55-serien forskellige former for ergonomiske og sundhedsmæssige fordele, blandt andet en højdejustering på over 80 mm og en fuld 360ï‚° drejning, så skærmene kan justeres til alle individuelle behov. Endvidere vil brugerne opleve nedsat træthed i øjnene med den høje lysstyrke på 300cd/m2 (typisk) og kontrast på 1000:1 (typisk) for VX2055wmb/wmh - og på 280cd/m2 (typisk) og 700:1 (typisk) for VX2255wmb/wmh.

Highslide JS


Modellerne i 55-serien bærer Windows Vista Premium logoet, som er sikkerhed for pålidelighed, stabilitet og ordentlig installation, samt for muligheden for at drage fordel af de seneste Windows innovationer og funktioner.

22" modellen VX2255wmb/wmh kan købes nu hos udvalgte forhandlere og kædebutikker til en vejledende pris på kr. 2.795, inkl. moms. 20" modellen VX2055wmb/wmh forventes at være til salg senere på sommeren.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |

'Auto-kalibreret' Prime Video-profil introduceres i Sony TV

19 Apr 2024 |

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |