Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonChromecast vs. Airplay: hvilken er bedst? - FlatpanelsDK

Chromecast vs. Airplay: hvilken er bedst?

25 Jul 2013 | Rasmus Larsen |

Google har annonceret deres alternativ til Apples Airplay, kaldet Chromecast. Chromecast ser lovende ud og virker på tværs af styresystemerne, men på visse måder er det også mere begrænset end Airplay. I sammenligningsskemaet nedenfor har vi holdt de to op imod hinanden.

Chromecast vs. Airplay: hvilken er bedst?

Gennem tiden har Google kastet teknologier op på væggen med DLNA, WiFi Direct, Nexus Q og senest Miracast. Ingen af dem har dog hængt ved, og vi er også uimponerede af den nuværende Miracast-implementering i tv. Google lader til at dele vores opfattelse, men Chromecast kan ændre det hele. Googles Chromecast-løsning er ikke blot billig, den virker også på andet end Android. Det lyder lovende og efter 3 år ser Google endelig ud til at have en løsning, som kan udfordre Airplay.

Lige nu understøttes Chromecast kun i meget få apps, herunder Netflix, YouTube samt Google Play Movie & TV og Google Play Music. Den liste matcher langt fra udbredelsen af Airplay, som efterhånden understøttes af næsten alle apps på iOS (og kan bruges i ikke-understøttede apps via Airplay Mirroring). Airplay har dog også været ude i flere år, så Apples løsning har naturligvis et forspring.

Hvilken er den bedste løsning for dig? Bedøm selv.

Chromecast vs. Airplay


Læs mere om Chromecast her og mere om Airplay her.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere fokusartikler

Første kig: Philips 2024 OLED TV og Ambilight Plus

29 Feb 2024 |

Første kig: Panasonics 2024 OLED TV (Z95A) med FireTV, 2. gen MLA

05 Feb 2024 |

Hvorfor 24fps ikke er nok til HDR-film

02 Feb 2024 |

Fremtidens skærme: Hvad vi så hos LG Display & Samsung Display

31 Jan 2024 |

Første kig: Sonys næste-generations miniLED LCD TV teknologi – opdateret

04 Jan 2024 |

Den næste streamingfase kommer til Danmark i 2024 

22 Dec 2023 |